Sport

Interzisă pe „Ghencea” și „Arcul de Triumf”, FCSB și-a găsit stadion pentru finala cu CFR Cluj: „Acolo mă simt excepțional!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre stadionul pe care formația lui Toni Petrea ar urma să-și dispute ultimul meci din acest sezon, cel cu CFR Cluj.
27.04.2022 | 23:00
Interzisa pe Ghencea si Arcul de Triumf FCSB sia gasit stadion pentru finala cu CFR Cluj Acolo ma simt exceptional
ADVERTISEMENT

În ultima partidă din acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, FCSB o va întâlni, acasă, pe CFR Cluj. Însă, formația bucureșteană nu va putea evolua pe stadionul tradițional, Arena Națională, deoarece va fi ocupat de un festival, care va avea loc în acea perioadă.

Interzisă pe „Ghencea” și „Arcul de Triumf”, FCSB și-a găsit stadion pentru finala cu CFR Cluj

Mihai Stoica susține că, cel mai probabil, FCSB își va disputa derby-ul cu CFR Cluj pe stadionul din Buzău, asta deși trupa bucureșteană a făcut demersuri pentru a închiria unul dintre stadioanele „Steaua” și „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

„Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla (n.r. cu CFR Cluj, din ultima etapă) se va juca cu titlul pe masă.

Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca. În opinia mea, indiferent de miza meciului, se va juca la Buzău.

ADVERTISEMENT

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul.

Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„Văd doar fractruri imense, crevase de logică”, a spus Mihai Stoica, despre declarația lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării, care a dat de înțeles că FCSB nu va putea evolua pe „Ghencea”.

Oficialul de la FCSB a vorbit și despre motivul pentru care formația patronată de Gigi Becali are ușa închisă și pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

„Sunt cererile depuse. Se pare că, aşa cum a spus şi domnul ministru Novak, e birocraţie şi asta e explicaţia. Nu se încearcă rezolvarea problemelor şi ni se spune că este birocraţie. Este o scuză puerilă, dar mergem mai departe. Încercări se fac, dar se fac degeaba cred eu. Poate că mă înşel”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT