Stiri sportive

Moraru ADUCE un sponsor GIGANT! Vine şi cu “Vamă”!

UPDATE 16:08 Valerii Moraru a declarat, pentru FANATIK.RO, că este optimist în privinţa negocierilor privind preluarea Rapidului şi i-a asigurat pe suporteri că acest club va avea un viitor mare....
23.07.2014 | 14:27
Moraru ADUCE un sponsor GIGANT Vine si cu Vama

UPDATE 16:08 Valerii Moraru a declarat, pentru FANATIK.RO, că este optimist în privinţa negocierilor privind preluarea Rapidului şi i-a asigurat pe suporteri că acest club va avea un viitor mare. “Am negociat şi astăzi cu doamna Andronache, cu actualii acţionari, însă nu s-a semnat nimic. Dar vă pot spune că sînt optimist în privinţa şanselor de a prelua Rapidul şi vă asigur că acest club va avea un viitor mare. Indiferent dacă voi fi sau nu eu patron. Avem deja o echipă, un proiect, oameni care sînt alături de noi. Totul depinde de ce vor actualii acţionari”, a spus Moraru pentru FANATIK.RO.

Întrebat dacă există posibilitatea să preia Rapidul împreună cu Angelo Massone, Moraru a declarat: “Nu am discutat niciodată cu domnul Massone. Nu ştiu nimic despre ideile lui, despre proiectul său. Sincer, nu ştiu ce vrea domnul Massone”.

În ultimele zile, Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu, a afirmat în repetate rînduri că “Valerii Moraru este cea mai potrivită persoană să vină la Rapid, are un proiect bun şi este exact persoana de care are nevoie acest club”. Apoi l-a pus la zid pe Angelo Massone, semn că “Vamă” îşi pregăteşte revenirea în Grant.

Chestionat pe marginea acestui subiect, Valerii Moraru a declarat: “Pe domnul Dinu Gheorghe îl cunosc de la televizor, ştiu că este un preşedinte de club foarte bun. Mai multe nu are rost să vorbim”.

UPDATE 15:15 / Valerii Moraru a ieşit de la negocieri, discuţiile neaducînd nici o finalizare între omul de afaceri şi Adrian Zamfir. “Încă nu îmi puteţi spune că sînt noul patron al Rapidului! Avocaţii lucrează, eu am făcut o ofertă. Sper ca luni, cel mai tîrziu, totul să se rezolve”, a fost prima reacţie a omului de afaceri din Republica Moldova.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Zi importantă pentru fanii Rapidului! Adrian Zamfir şi cei doi posibili viitori acţionari ai clubului, Valerii Moraru şi Angelo Massone, s-au întîlnit la biroul administratorului judiciar, Cristina Andronache.

Dacă la un moment dat  avocatul italian preluase controlul disputei de la distanţă cu Valerii Moraru şi părerea favorit pentru a deveni noul acţionat din Grant, situaţia s-a schimbat radical! Garanţiile bancare şi planul lui Moraru l-a făcut pe omul de afaceri moldovean să fie susţinut atît de galeria giuleşteană, cît şi de administratorul juridic, Cristina Andronache. Singurul atuu al lui Angelo Massone mai rămîne Adrian Zamfir, care îi susţine proiectul. “Cel mai bun proiect mi se pare cel al domnului Massone. Este bun şi al domnului Moraru, dar cel al italianului mi se pare cel mai bun”, a susţinut, în repetate rînduri, Zamfir.

Moraru aduce de cinci ori mai mulţi bani!

Un avantaj important pe care Valerii Moraru l-a dobîndit a fost creat de banii pe care îi investeşte în viitorul apropiat la clubul aflat la un pas de faliment. În timp ce Massone a putut garanta aducerea a 100.000 euro, afaceristul din Republica Moldova a garantat 500.000 euro, bani oferiţi într-o săptămînă din momentul preluării, plus alţi 500.000 care vor fi viraţi în mai multe tranşe pînă la finalul anului. “Toate actele şi planurile prezentate sînt în favoarea lui Moraru, însă totul depinde doar de ceea ce doreşte Adrian Zamfir, cel care deţine acţiunile”, au dezvăluit sursele din cadrul clubului feroviar.

“Vamă” se întoarce în Giuleşti!

Dacă Valerii Moraru va deveni viitorul patron al Rapidului, primul om care se va alătura proiectului va fi Dinu Gheorghe, fostul preşedinte al formaţiei din Grant. Actualul preşedinte al Astrei s-a înţeles cu Moraru să preia conducerea echipei feroviare, urmînd să aducă un sponsor important la Rapid. “Venirea cuplului Moraru-Dinu Gheorghe va aduce, ca sponsor al Rapidului, o firmă imensă din România, una care se ocupă cu vînzarea de combustibil. 400.000 de euro va fi suma pe care o vor depune în conturile Rapidului în primul an, după aceea urmînd să crească în funcţie de performanţe şi alţi factori”, au încheiat sursele din interiorul clubului giuleştean.

Citeşte şi: Ultima oră: Rapid nu mai are patron!

dinu

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: