ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Am întîlnit un zid, o echipă care s-a apărat cu opt jucători”

“Important este că am cîştigat trei puncte, nu contează că am reuşit eu prima victorie pe banca Oţelului. Ştiam că va fi un meci greu, că vom juca împotriva unui zid, că vor veni...
Autor: Răzvan Scarlat | 13.12.2013 | 19:48
“Am întîlnit un zid, o echipă care s-a apărat cu opt jucători”

“Important este că am cîştigat trei puncte, nu contează că am reuşit eu prima victorie pe banca Oţelului. Ştiam că va fi un meci greu, că vom juca împotriva unui zid, că vor veni contaatacuri. Am egalat, însă, rapid şi am obţinut o victorie meritată. Mi-a plăcut echipa, nu e uşor să joci împotriva unei formaţii care se apără cu şapte, opt jucători. Sper ca Zaharia să continue în acest mod, are talent. Sînt foarte norocos că l-am introdus cu numai cîteva secunde înainte să marcheze. Vom încerca să învingem pe Universitatea Cluj în etapa următoare”, a spus Ewald Lienen pentru Dolcesport.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că am înscris din nou, dar acest lucru nu a ajutat deloc echipa. Am fost foarte optimişti că puteam pleca neînvinşi de aici. Aveam nevoie de puţină şansă. Ne-am speriat cînd am condus cu 1-0 şi asta ne-a costat. Sînt dispus ofertelor şi le voi analiza alături de familie. Mi-am reziliat contractual de trei luni cu CFR Cluj, iar din iarnă pot semna cu orice echipă”, a spus Sergiu Buş, atacantul Coronei Braşov.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!