Life

Întors de la Survivor, Zanni l-a umilit pe Cristian Mitrea, în direct: „M-am obișnuit cu ăștia de mănâncă popcorn și se uită la televizor”

Zanni, furios pe Cristi Mitrea după ce i-a atras atenția pentru cum s-a comportat la Survivor. L-a umilit în direct, la Pro TV.
30.03.2023 | 18:02
Intors de la Survivor Zanni la umilit pe Cristian Mitrea in direct Mam obisnuit cu astia de mananca popcorn si se uita la televizor
Cristi Mitrea, umilit de Zanni, după ce și-a dat cu părerea despre Survivor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a discuta despre ce a făcut la Survivor România 2023, pe Zanni l-a nemulțumit faptul că a fost criticat de Cristi Mitrea. L-a umilit pe fostul iubit al Andreei Mantea fără să-i pese că e în direct.

Zanni și Cristi Mitrea, confruntare în direct la Pro TV. Participarea la Survivor, mărul discordiei

După ce s-au întors de la Survivor România 2023, acolo unde au mers cu scopul de a-i ajuta pe concurenți să se pregătească pentru unificare, Zanni, Alex Delea și Oana Ciocan au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru a discuta despre show.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce părere a avut despre Faimoși, Zanni a dezvăluit că sunt mult mai diferiți în afara camerelor. Mai mult, el a ținut să le transmită celor de acasă că este cel mai în măsură pentru a-i judeca pe cei care fac acum parte din concurs.

„Eu i-am rupt live-urile mele. Eu mă simt în măsură. Și ăsta e talentul meu, judecata. Eu sunt cel mai bun critic. Și evident că sunt în măsură. Eu am fost acolo. Cine n-a fost acolo nu poate să vorbească cu mine că de ce. Am ajuns acolo și mi-am dat seama că oamenii nu sunt aceeași în fața camerelor.

ADVERTISEMENT

Eu până să ajung acolo, am zis că sunt nașpa toți. Îmi plăcea de Războinici. Am ajuns acolo și m-am îndrăgostit de toți, li se vede dulceața când vorbești cu ei în spatele camerelor. Când am stat cu ei de vorbă, îmi era drag de toți, nu mai voiam să-i văd afară. Și mi-a părut rău când se nominalizau”, a spus Zanni la Pro TV. 

Ce i-a spus Cristi Mitrea fostului câștigător de la Survivor. Zanni s-a enervat

Deși el îi judecă cu atâta ușurință pe ceilalți, Zanni s-a enervat la culme atunci când Cristi Mitrea i-a atras atenția. Pe fondul vorbelor dure pe care le-a adresat Faimoșilor de la Survivor, fostul iubit al Andreei Mantea a afirmat că nu prea și-a îndeplinit rolul de mentor.

ADVERTISEMENT

„Eu consider că oamenii ăștia au fost trimiși acolo cu un scop. Unii și l-au atins, alții nu. Unii s-au dus pentru propriul interes, alții ca să facă sarcina respectivă și anume de a fi mentor. Călăuza trebuie să fie un om înțelept, în mintea mea, care să găsească calități sau să găsească ce nu funcționează într-un sistem și să ajute mai departe, ca să construiască, nu să destrame.

Diferența este între băieți, între Zanni și Delea. Ceea ce am observat este că Zanni s-a dus acolo și a spus, ‘Ok, sunteți slabi’. Eu consider că ai ocolit foarte mult rolul pentru care te-ai dus. Delea, cu firea lui naturală de a ține omul sus, a contat puțin mai mult”, a susținut Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

Zanni: „M-am obișnuit cu ăștia de mănâncă popcorn și se uită la televizor”

În fața criticilor, Zanni nu a rămas deloc tăcut. L-a asigurat pe Cristi Mitrea că părerea lui este ideală, dar ca nu o poate lua în considerare pentru că el nu a fost la Survivor. De asemenea, a adăugat că, pe lângă ce s-a văzut la televizor, a avut și ol altă atitudine față de Faimoși.

„Este o opinie care sună bine. Este ideală. Numai că este o părere care nu cântărește absolut deloc, absolut nimic. Pentru că el nu a fost acolo. Nu știe ce am vorbit eu cu el. Nu știe ce s-a difuzat. Pentru că din alea trei zile, voi ați văzut niște imagini. Eu știu ce am vorbit cu ei și eu știu ce s-a decupat și ce s-a montat.

Eu știu cât de optimist am fost. Eu știu premisa de la care le-am spus să plece și să facă o strategie reală. E departe ce am vorbit eu cu ei și ce s-a dat la televizor. Cristi nu a fost acolo cu mine ca să judece vreodată experiența reală și faptele de acolo. Cristi a văzut de acasă.

Nu are cum vreodată să aibă dreptate în detrimentul meu. Dacă și eu aș vedea aceleași imagini, aș zice ‘Zannidache, repetent, nota 4, afară!’. Ei n-au cum să mă lase pe mine repetent. Ai înțeles? Nu mă lași tu pe mine repetent, care nu știi ce am trăit!”, a reacționat Zanni.

Iar atunci când Elena Chiriac, care a intervenit prin apel video, a încercat să-i explice că oamenii judecă în funcție de ceea ce văd, Zanni a spus: „Mă uit la ei și m-am obișnuit cu ăștia de mănâncă popcorn și se uită la televizor. Și înțeleg că atât se poate pentru ei. Să se ducă acolo și să vadă!”.

ADVERTISEMENT