Intrăm în FOCURILE Olimpiadei! Primii sportivi din România care pleacă la Rio

Marian Popovici   
in Sporturi
22/07/2016, 18:06
Intrăm în FOCURILE Olimpiadei! Primii sportivi din România care pleacă la Rio

Au mai rămas două săptămâni pînă la startul Jocurilor Olimpice de vară de la Rio. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat cum se va face deplasarea în Brazilia.

Echipa noastră pleacă în 10 etape începînd de sîmbătă, 24 august. Primii sportivi care vor pleca la Rio sînt componenţii lotului de scrimă, box, judo masculin şi o primă parte a lotului de nataţie, haltere şi atletism. Aceştia vor pleca duminică, la ora 7:10, cu un zbor ce va face escală la Paris, sosirea la Rio fiind estimată pentru ora 20:15.

Ultimul grup de sportivi care pleacă la Rio sînt componenţii de la gimnastica ritmică, care va pleca pe 12 august şi vor ajunge în Brazilia în juru orei 05:00.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×