Sport

Intrare criminală la FC Brașov – Hermannstadt. Saeed Issah, luat cu ambulanța după ce a fost lovit cu talpa în cap de Tudor Saim. Video

Finalul primei reprize a meciului FC Brașov - Hermannstadt a fost marcat de o intrare urâtă a lui Tudor Saim asupra lui Saeed Issah, ghanezul părăsind terenul cu ambulanța.
29.09.2022 | 17:05
Intrare criminala la FC Brasov  Hermannstadt Saeed Issah luat cu ambulanta dupa ce a fost lovit cu talpa in cap de Tudor Saim Video
Finalul primei reprize a meciului FC Brașov - Hermannstadt a fost marcat de o intrare urâtă a lui Tudor Saim asupra lui Saeed Issah, ghanezul părăsind terenul cu ambulanța. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Cele două formații se întâlnesc în faza play-off-ului Cupei României Betano și caută calificarea în grupe.

Saeed Issah, luat cu ambulanța după lovitura primită de la Tudor Saim la meciul FC Brașov – Hermannstadt

În minutul 45 al primei reprize din partida FC Brașov – Hermannstadt, atacantul gazdelor Tudor Saim l-a accidentat extrem de grav pe fundașul oaspeților Saeed Issah, acesta fiind urcat în ambulanță și transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Într-un duel pentru balon la mijlocul terenului, Saim s-a dus cu talpa înainte și l-a lovit în față și piept pe jucătorul ghanez, care s-a prăbușit instant la pământ. Jucătorul brașovenilor și-a cerut imediat scuze, însă nu a avut cum să scape de cartonașul roșu. Vezi aici faultul dur

Staff-ul medical al sibienilor a pătruns imediat pe gazon și i-a acordat îngrijiri medicale lui Issah. În același timp, pe teren și-a făcut apariția și ambulanța prezentă la meci. Fundașului ghanez de la Hermannstadt i s-a montat un guler cervical pentru a-i susține gâtul.

ADVERTISEMENT

După intervenția medicilor, acesta s-a ridicat pe propriile picioare și s-a pus singur pe targă în aplauzele spectatorilor. Apoi, ghanezul a fost urcat în ambulanță și transportat la spital pentru mai multe investigații.

Măldărășanu, echipă experimentală la Brașov

În momentul intrării violente a lui Tudor Saim, FC Brașov conducea cu 1-0 pe FC Hermannstadt. Scorul fusese deschis în minutul 42 de atacantul bulgar Milcho Angelov.

ADVERTISEMENT

Adi Chică-Roșă i-a pasat lui Angelov, acesta a dat balonul pe lângă un adversar, a pătruns în careu și l-a învins pe portarul Vlad Muțiu cu un șut plasat, deși era talonat îndeaproape de Saeed Issah.

FC Hermannstadt este marea revelație a acestui sezon din SuperLiga, în ciuda faptului că este o nou promovată. SZibienii ocupă locul 3 în clasament după disputarea a 11 etape, fiind singura formație neînvinsă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Marius Măldărășanu a decis ca la partida de la Brașov, din play-off-ul Cupei României Betano, să odihnească o parte dintre titulari, astfel că în primul ”11” și-au făcut loc jucători care au prins mai puține minute în actualul sezon.

ADVERTISEMENT