Video. Intrare criminală pe un teren de fotbal! Un jucător a fost la un pas de tragedie, în timp ce fanii se băteau între ei

Tibi Demeter   
in Fotbal international
25/03/2018, 11:53
Video. Intrare criminală pe un teren de fotbal! Un jucător a fost la un pas de tragedie, în timp ce fanii se băteau între ei

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Partida dintre Los Andes şi Brown din liga secundă din Argentina a fost marcată de o accidentare extrem de gravă a căpitanului gazdelor în minutul 20.  Martin Minadevino de la Brown Adrogue a avut o intrare lipsită de orice logică asupra unui adversar şi a fost la un pas să provoace o tragedie.

Minadevino a fost eliminat de centralul partidei, în urma prostelor venite din partea jucătorilor. În ciuda accidentării care a părut destul de gravă, căpitanul a rămas în continuare pe teren şi a contribuit la victoria lui Los Andes cu 2-0. 

 

Fanii nu au fost nici ei mai prejos

Două fracţiuni locale s-au luat la bătaie în tribunele stadionului, iar în cele din urmă poliţia a fost nevoită să aresteze. Meciul a fost oprit timp de 11 minute, fiind reluat doar în momentul în care suporterii puşi pe scandal au fost evacuaţi.

Închide ×