Advertorial

Între visuri și realitate: Xavi la sfârșit de sezon

Din păcate, sezonul 21/22 va rămâne unul trist pentru fanii catalani. Au pierdut nestemata Messi, au fost scoși, pe rând, din Liga Campionilor și Europa League, au pierdut și titlul, iar acum se luptă pentru locul 2.
10.05.2022 | 14:28
Intre visuri si realitate Xavi la sfarsit de sezon

Mulți se așteptau ca 6 noiembrie 2021 să rămână o dată colosală în istoria Barcelonei. Ar fi putut delimita, cum spunea Hristo Stoichkov într-un interviu despre retragerea lui Xavi ca fotbalist, era „înainte de Xavi și după Xavi”. Din păcate, sezonul 21/22 va rămâne unul trist pentru fanii catalani. Au pierdut nestemata Messi, au fost scoși, pe rând, din Liga Campionilor și Europa League, au pierdut și titlul, iar acum se luptă din răsputeri pentru locul 2. Un obiectiv trist și el, într-o perioadă în care cea mai mare reușită rămâne 4-0 în El Clasico.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată jucătorilor din România! Peste 500.000 de jucători te așteaptă cu inspirație pentru bilete verzi.

Visurile și realitatea lui Xavi

Xavi a fost primit cu surle și trâmbițe, pentru că multă lume credea în abilitățile lui, în puterea lui de organizare, în disciplina sa și în pasiunea pentru fotbal de calitate. În plus, mulți fani deja puneau rezultatele slabe ale Barcelonei pe seama lui Koeman, iar o schimbare pe banca tehnică a formației blaugrana părea singurul lucru necesar pentru a pune din nou echipa pe traiectoria bună. Zis și făcut. Și a fost bine o perioadă. Nimeni nu l-a putut învinui pe Xavi Hernandez pentru eliminarea din Liga Campionilor – “reușita” îi aparținea mai degrabă lui Ronald Koeman. Seria îndelungată de meciuri fără eșec ale echipei blaugrana, care a culminat cu fabulosul 4-0 împotriva armatei lui Don Carlo, le-a dat speranțe tuturor că Barca ar putea fi din nou pe culmile succesului.

Vezi aici toate cotele Superbet pentru meciul Barcelona – Celta Vigo!

Însă a urmat dușul cu apă rece al eliminării din Europa League. Cine ar fi spus că Xavi nu reușea să ia trofeul ci, dimpotrivă, va ceda încă din sferturile de finală în fața lui Frankfurt? Apoi, Benzema & co. deveneau matematic campionii Spaniei. Barcelonei i-a rămas un singur obiectiv: locul 2 în campionat. Dar să dăm Cezarului ce este al Cezarului: Barca are prezența asigurată în sezonul următor al Ligii Campionilor, obiectiv pe care începutul dezastruos de sezon nu l-ar fi lăsat să se întrevadă. Xavi a venit cu visuri mari, împlinite pe jumătate, însă cel puțin știe ce are de făcut. Fereastra de mercato din vară se anunță una fabuloasă pentru culers, cu transferul posibil al lui Lewandowski în prim plan.

Barcelona – Celta Vigo, penultimul meci pe Camp Nou din sezonul 21/22 pentru Xavi

Diseară de la 22:30, Barca joacă pe teren propriu cu Celta Vigo, formație de pe locul 11, iar victoria este SuperNecesară pentru a termina sezonul pe locul 2. Cu 3 meciuri înainte de finiș, Barcelona este calificată deja în sezonul următor al Ligii Campionilor. După 35 de meciuri, a strâns 20 de victorii, 9 egaluri și 6 eșecuri. Are 69 de puncte, la o distanță considerabilă de Real (81 de puncte), dar SuperAproape de Sevilla (65 puncte) și Atletico Madrid (64 de puncte).

Barcelona nu a mai câștigat cu galicienii din octombrie 2020. În sezonul acesta însă, echipa lui Xavi are al doilea cel mai bun atac din campionatul spaniol: a înscris 65 de goluri în 35 de meciuri, cu Real și ale lor 73 de goluri date pe locul 1. La Superbet, ai cota 1.90 că Barca se impune și că se înscriu cel puțin 3 goluri.

Poți urmări meciul în Live Streaming, pe platforma Superbet și direct în aplicație, și-ți poți susține favoriții de oriunde te-ai afla!

Barcelona – Celta Vigo beneficiază și de SuperAvantaj: dacă echipa pe care mizezi are un avantaj de două goluri în orice moment al partidei, indiferent de rezultatul final, pariul tău devine verde.

Află mai multe despre SuperAvantaj!

#ÎmpreunăSuntemSuper

Tags: