Life

Întrebarea care l-a făcut pe Cristian Boureanu să izbucnească în plâns, în fața lui Denise Rifai: „Nu știi cum să reacționezi”

Denise Rifai a reușit să-l facă pe Cristian Boureanu să izbucnească în lacrimi în timpul emisiunii pe care o moderează la Kanal D.
08.10.2022 | 15:23
Intrebarea care la facut pe Cristian Boureanu sa izbucneasca in plans in fata lui Denise Rifai Nu stii cum sa reactionezi
Cristian Boureanu, în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prin întrebările sale atent pregătite, Denise Rifai reușește să-și emoționeze invitații din emisiunea 40 de întrebări și nu puțini sunt cei care au plâns. Este și cazul lui Cristian Boureanu, prezent în emisiunea care se difuza duminică, 9 octombrie. Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre asta și a spus ce l-a răvășit atât de tare pe omul de afaceri.

Cristian Boureanu, în lacrimi în fața lui Denise Rifai. Ce l-a răvășit pe omul de afaceri atât de tare

Cristian Boureanu a stat departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani. După mult timp, a oferit primul interviu în cadrul podacstului găzduit de Cătălin Măruță pe YouTube,unde a vorbit și despre Valentina Pelinel, este prezent în mediul online, pe TikTok postează alături de fiica sa, iar duminică, 9 octombrie, va putea fi urmărit în emisiunea lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Din trailerul show-ului se observă faptul că Denise Rifai nu și-a menajat deloc invitatul, așa cum procedează cu toți cei care acceptă invitația la 40 de întrebări.

Nu de puține ori, pe parcursul interviului, Cristian Boureanu a fost surprins cu lacrimi în ochi în fața prezentatoarei de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Denise Rifai îl întreabă dacă mama lui ar fi mândră de persoana care este astăzi. Cu vocea gâtuită, omul de faceri răspunde că nu, însă nu asta este ceea ce l-a răvășit cu adevărat.

Cristian Boureanu, sensibil când vine vorba de credință

Într-un interviu acordat pentru CanCan.ro, Denise Rifai a dezvăluit că a făcut o atentă cercetare a lui Cristian Boureanu pentru a pune cap la cap interviul.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Valentinei Pelinel este un om care susține că are o legătură aparte cu Dumnezeu și ceea ce l-a făcut să izbucnească în lacrimi a fost o întrebare despre credință.

„Mă așteptam, și eu sunt obișnuită, mai ales când construiesc atât de multe interviuri, înțeleg din biografia omului unde sunt punctele slabe.

ADVERTISEMENT

La Cristi am avut o întrebare absolut normală, apropo de relația lui cu Dumnezeu și dacă și-a dat seama ce vrea Dumnezeu de la el pe lumea asta, el fiind un om foarte atent cu zona aceasta. Că nu poți să îți permiți să pui o astfel de întrebare oricui.

Și Cristi a început să plângă și a fost realmente întrebarea care, pe el, ca individ, l-a răvășit și mi-a spus cu foarte multă asumare că nu știe încă, și are 50 de ani, ce vrea Dumnezeu de la el pe lumea asta. Și plânge. 

E un moment în care nu știi cum să reacționezi, pentru că el a avut o grămadă de încercări în viață, dar pe el această întrebare l-a marcat, apropo de el și menirea lui pe lume. E WOW, o să vedeți o emisiune altfel!”, a explicat Denise Rifai pentru sursa citată.

 

ADVERTISEMENT