Life

Întrebarea care l-a șocat pe soțul Vlăduței Lupău. Nu i-a venit să creadă: ”Iubire, ai să-mi spui ceva?”

Adrian Rus, soțul cântăreței de muzică populară Vlăduța Lupău, a rămas șocat după ce a primit câteva întrebări din partea celor care-l urmăresc în social media.
08.07.2022 | 07:31
Intrebarea care la socat pe sotul Vladutei Lupau Nu ia venit sa creada Iubire ai sami spui ceva
Adrian Rus, șocat de o întrebare din online. Ce a răspuns soțul Vlăduței Lupău. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal a organizat o sesiune de întrebări pe pagina sa de Instagram, însă nu i-a venit să creadă ce curiozități au oamenii în privința relației sentimentale pe care o are cu artista. Cei doi sunt împreună de ani buni.

Adrian Rus, șocat de o întrebare din online. Ce a răspuns soțul Vlăduței Lupău

Adrian Rus a primit câteva întrebări controversate din partea fanilor săi din online. Câteva persoane ar fi auzit zvonuri cum că Vlăduța Lupău este agresată de sportiv și nu au ezitat să afle care este, de fapt, realitatea.

ADVERTISEMENT

„Este adevărat că o bați pe Vlăduța?”, este întrebarea primită de fostul jucător de fotbal din partea unei persoane, pe Instagram.

„Doamne, ce întrebare stupidă. O bat cu dragoste”, a fost unul dintre răspunsurile oferite de partenerul de viață al artistei, care nu a mai avut răbdare să ofere același răspuns celui de-al doilea urmăritor.

ADVERTISEMENT

„Iubire, ai să-mi spui ceva?”, a vrut să știe Adrian Rus, întrebarea fiind adresată soției sale, Vlăduța Lupău, alături de care formează o familie și care curând va aduce pe lume un băiat.

„Întrebări mai serioase nu-i puneți?”, a vrut să știe cântăreața de muzică populară care are numai cuvinte de laudă pentru sportiv.

ADVERTISEMENT
Întrebările primite de Adrian Rus
Întrebările primite de Adrian Rus de la fani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Adrian Rus, fericit că va fi tată de băiat

În altă ordine de idei, vedeta a mai menționat că este în culmea fericirii de când interpreta este însărcinată. I-a mulțumit lui Dumnezeu pentru minunea care urmează să apară în viața lor și o face în continuare.

Din păcate, îndrăgita artistă a pierdut două sarcini până când a primit vestea cea mare. Acum simte că este binecuvântată, băiețelul fiind așteptat cu brațele deschise de întreaga familie. Numele micuțului a fost deja ales.

ADVERTISEMENT

„I-am mulțumit lui Dumnezeu și o fac în continuare. Numele este stabilit”, a mai adăugat Adrian Rus, fără să ofere alte detalii suplimentare.

ADVERTISEMENT