News

Întrebarea cea mai grea pentru Selly: Câți bani faci din vlogging în România? Cum a răspuns

02.04.2019 | 17:45
Intrebarea cea mai grea pentru Selly Cati bani faci din vlogging in Romania Cum a raspuns

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Deși a împlinit de curând 18 ani, el deține de ani de zile un canal de Youtube, ajungând să aibă peste 2 milioane de abonați. Mulți dintre cei care îl urmăresc se întreabă câți bani câștigă, mai ales că tânărul nu a oferit până acum detalii legate de veniturile sale din vlogging.

Selly nu vrea să dezvăluie câți bani face din Youtube

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a depășit recent 2 milioane de urmăritori, ocazie cu care a fost intervievat de Știrile Pro TV. El a fost întrebat câți bani face din vlogurile sale, însă el nu a vrut să răspundă la această întrebare, precizând că acest aspect “nu are o relevanță atât de mare”.

“E o întrebare la care nu o să răspund niciodată, știți foarte bine asta. Nu consider că e important și trebuie dezvăluit. Fiecare are informația asta și o ține pentru el? Ce salariu ai? Spun ca idee, nu are o relevanță atât de mare. Sigur, pe unii oameni i-ar putea ajuta, dar nu e un lucru pe care să îl auzi de la cineva”, a spus Selly, referitor la veniturile sale.

Selly are unul dintre cele mai mari canale de Youtube din Romania

Ce spune Selly despre vlogging

Adolescentul a mai precizat că nu vede banii ca pe un scop, ci ca pe un mijloc prin care să facă lucruri, el reinvestind o parte din câștigurile sale. Selly a declarat că și-ar dori să fie “cât de bogat se poate“, dar că nu are un țel expres din a face mulți bani, ci doar îi place ceea ce face.

Vloggerul mai spune că a făcut “bani cu timpul, teanc cu teanc, nu dintr-o dată”. El a mai mărturisit și că este foarte important cum gestionezi faima și banii, însă atunci când ai câștiguri graduale, începi să înțelegi cum să faci cheltuieli și investiții.

Subiectul câștigurilor vloggerilor din România a devenit unul de mare interes, mai ales că mulți tineri și-au deschis canale pe Youtube, dorind să obțină bani și faimă. Trebuie menționat însă, că, în România, câștigurile sunt mai mici decât în SUA, unde youtuberii încasează și sume de ordinul sutelor de mii de dolari.

Un calcul realizat de Ziarul Financiar în 2017, pe baza informațiilor obținute de la vloggeri, scotea la iveală că ai avea nevoie de 2, 5 milioane de vizualizări pe lună pentru a câștiga un salariu minim pe economie.