Life

Întrebarea cu care Denise Rifai a făcut-o să plângă pe Andreea Bănică: „Îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta”

Andreea Bănică a izbucnit în plâns, în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată pe Kanal D. Artista nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre relația cu tatăl său.
06.06.2022 | 12:16
Intrebarea cu care Denise Rifai a facuto sa planga pe Andreea Banica Imi e greu sa vorbesc despre subiectul asta
Andreea Bănică, în lacrimi la Kanal D. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când Denise Rifai a întrebat-o despre relația cu tatăl ei. Artista a mărturisit că, în prezent, îl iubește chiar mai mult decât atunci când era în viață.

Andreea Bănică, în lacrimi, în emisiunea lui Denise Rifai. Ce a spus despre tatăl său?

Cu toate că nu a avut o copilărie ușoară, Andreea Bănică se emoționează de fiecare dată când vine vorba familia sa. Artista și-a pierdut ambii părinți la o vârstă fragedă, iar în trecut mărturisea că cea mai mare parte din viață și-a trăit-o fără ei.

ADVERTISEMENT

Atunci când era mică, agresivitatea tatălui și faptul că acesta era dependent de alcool i-au cauzat multă suferință. La un moment dat , Andreea Bănică chiar își dorea ca el să moară. 

Cu toate acestea, când s-a maturizat, artista a găsit puterea să treacă peste greșelile părintelui său și au avut o relație specială.

ADVERTISEMENT

„Îl regret enorm. E greu să vorbesc despre subiectul ăsta”

Andreea Bănică a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată pe Kanal D. Atunci când a trebuit să vorbească despre rolul pe care tatăl l-a jucat în viața sa, cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Solista a mărturisit că este un subiect foarte sensibil pentru ea și că regretă faptul că tatăl nu îi este alături pentru a se bucura împreună de succes.

ADVERTISEMENT

„Acum îl iubesc mai mult decât înainte. Enorm, enorm și îl regret enorm. E greu, îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie.

Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot. Să arate cât de talentată e fata lui”, a declarat Andreea Bănică.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a mărturisit că tatăl său i-a fost cel mai mare suporter, el fiind și cel care a ajutat-o să învețe să-și controleze emoțiile.

„Exact asta spunea, ‘Copilul meu este cel mai talentat și merită atât de multe lucruri’. În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei, pe scaun și îmi spunea, ‘să vezi tu ce pățești’.

Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez. El lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect”, a continuat Andreea Bănică.

„Am avut ani de zile în care l-am urât”

Chiar dacă mulți ani și-a dorit să dispară din viața ei. În prezent, Andreea Bănica ar vrea să-l mai aibă în față pe tatăl său și să îi mulțumească pentru toate lucrurile bune pe care i le-a oferit.

„Am avut ani de zile în care l-am urât. Îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase.

Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri. Ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc”, a încheiat artista.

ADVERTISEMENT