Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Întrebarea la care Strizu a venit cu un răspuns neașteptat. „Te știu băiat de oraș! Cum te-ai stăpânit, Leule, să nu te duci peste Meme?” Video exclusiv

Leo Strizu, fostul antrenor al FCSB, a venit cu un răspuns neașteptat la întrebarea lui Vivi Răchită adresată în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga.
09.03.2023 | 23:02
Intrebarea la care Strizu a venit cu un raspuns neasteptat Te stiu baiat de oras Cum teai stapanit Leule sa nu te duci peste Meme Video exclusiv
Întrebarea la care Strizu a venit cu un răspuns neașteptat. „Te știu băiat de oraș! Cum te-ai stăpânit, Leule, să nu te duci peste Meme?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB și a lăsat-o pe vicecampioana României fără antrenor cu licență PRO. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a vorbit pe larg despre relația rece pe care a avut-o cu Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor. Ulterior, Vivi Răchită a precizat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că se aștepta la o răbufnire din partea fostului antrenor de pe banca roș-albaștrilor.

Leo Strizu, răspuns neașteptat la întrebarea lui Vivi Răchită: „Cum te-ai stăpânit, Leule, să nu te duci peste Meme?”

Leo Strizu a precizat că a pus umărul la venirea lui Mihai Stoica în 2002, în calitate de președinte al Stelei. Totodată, fostul tehnician cu licență PRO al roș-albaștrilor a precizat că umilințele la care a fost supus de actualul manager al vicecampioanei l-au determinat să demisioneze.

ADVERTISEMENT

„Eu îl cunosc pe Leo, îl știu băiat de oraș. Cum te-ai stăpânit Leo atunci când a venit Meme Stoica în cantonament și i-a dat mesaj ce cauți? Cum te-ai stăpânit, Leule, să nu te duci peste Meme Stoica? Să faci un MMA. Leo îi bate pe toți. Dumnezeule!”, au fost cuvintele lui Valeriu Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

Ulterior, Leo Strizu a avut un răspuns neașteptat, precizând că situția ar fi degenerat dacă ar fi continuat la FCSB sub același tratament. „Puteam să controlez vestiarul. Eu nu-mi doresc în cariera de antrenor să am jucători cu tupeul lui Strizu. Au fost de-ale tinereții. 

ADVERTISEMENT

Tu unde crezi că se ajungea dacă mă dădeau afară? Îți spun eu. Pe mine ce m-a deranjat foarte mult că mă luptam cu presa. Eu recunosc, poate de la al doilea meci trebuia să plec. Atâta timp cât au fost aceste două persoane la mijloc eu mă bucur pentru toate rezultatele”, a declarat Leo Strizu, la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Leo Strizu consideră că deranja la FCSB: „Dacă stăteam departe totul era frumos la echipă”

De asemenea, Leo Strizu a mărturisit că în cazul în care FCSB ar fi luat titlul cu el pe bancă, anumite persoane din cadrul clubului roș-albastru ar fi fost iritate. Totodată, fostul tehnician al roș-albaștrilor a povestit un episod în care a avut o contră cu Mihai Stoica înaintea plecării la aeroport după un meci disputat la Cluj.

ADVERTISEMENT

„Mă doare ce se întâmplă acolo. Tu îți dai seama ce se întâmpla în momentul în care ajungea Strizu spre final pentru că voiam, nu voiam, trebuia să particip la prezentare și poate luam o jumătate de medalie. Se întâmplau atacuri cerebrale pe la echipă. 

Dacă eu stăteam departe de echipă totul era frumos. În momentul în care vine cineva incomod și te trage de mânecă… Pentru că i-am tras de mânecă și cu intervenția cu (n.r. Adrian Ianuli) Vijelie, pe care l-a lăsat în afara autocarului. ‘Bă, nene e al nostru, cinci minute nu moare nimeni. Ce, bă, îmi faci tu program la echipă’.

ADVERTISEMENT

A ajuns înaintea noastră la aeroport. Pe mine nu m-a deranjat de Meme, dar eu (n.r. Marius Ianuli) Mache să nu am nicio reacție când îmi lasă fratele pe jos Meme? Ca să îți păstrezi un post, să fii umbrela lui Mihai Stoica e greu. Trebuie să faci sacrificii mari, a mai spus Leo Strizu, la FANATIK SUPERLIGA.

Primăvara începe perfect pentru iubitorii fotbalului! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT