Life

Întrebarea pe care Alexia Eram și Mario Fresh nu vor să o mai audă: „Lucrurile vin la timpul lor”

Alexia Eram a dezvăluit care sunt întrebările pe care ea și iubitul său, Mario Fresh, nu vor mai vor să le audă. Fiica Andreei Esca consideră că acestea nu sunt necesare.
14.07.2022 | 10:58
Intrebarea pe care Alexia Eram si Mario Fresh nu vor sa o mai auda Lucrurile vin la timpul lor
Alexia Eram a spus ce întrebări o deranjează. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de cinci ani și de-a lungul timpului primesc în mod constant anumite întrebări. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că ea și iubitul ei nu mai vor să audă unele dintre acestea.

Întrebările de care Alexia Eram și Mario Fresh s-au săturat. Ce nu vor să mai audă

Alexia Eram și Mario Fresh și-au început relația în urmă cu mai bine de cinci ani, iar de atunci, fanii așteaptă cu nerăbdare ca aceștia să facă marele pas și să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, fiica Andreei Esca a mărturisit că întrebările despre căsătorie și copil îi deranjează pe ea și iubitul său. Alexia este de părere că unele lucruri nu trebuie să fie grăbite și că totul se va întâmpla la momentul potrivit.

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri.

ADVERTISEMENT

Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, a declarat Alexia Eram pentru Antena Stars.

Este Mario Fresh gelos? Alexia Eram îi cere părerea atunci când își alege hainele

Alexia Eram a dezvăluit că atunci când trebuie să-și aleagă ținutele, de cele mai multe ori, îi cere părerea iubitului său. Mario Fresh nu este gelos, din contră. Fiica Andreei Esca a mărturisit că ambii sunt conștienți de faptul că au fani și nu au motive de îngrijorare.

ADVERTISEMENT

„Mă susține să mă îmbrac cum vreau eu, chiar mai sexi decât aș vrea eu câteodată. Chiar este foarte ok din punctul ăsta de vedere.

Trebuie să înțelegem. Adică, așa ne-am luat. El e artist, eu persoană publică și fiecare dintre noi avem fani. Ar fi și dubios să nu avem”, a spus Alexia Eram.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de planurile pentru vară, tânăra a declarat că nu vor pleca curând într-o vacanță, deoarece amândoi au foarte multă treabă.

„El are foarte multe concerte vara aceasta și sunt foarte mândră de el. Eu am foarte multe proiecte, poate la sfârșitul verii și cu siguranță în ianuarie, că atunci ne eliberăm”, a susținut Alexia Eram.

ADVERTISEMENT