Life

Intrigi în emisiunea Mireasa. Nora, iubita lui Leo, ar avea un trecut controvesat

Noi intrigi în emisiunea Mireasa, după ce Ruxi, sora lui Leo, a aflat că iubita lui, Nora, ar avea un trecut controversat. Care a fost reacția concurentului?
01.03.2022 | 13:50
Intrigi in emisiunea Mireasa Nora iubita lui Leo ar avea un trecut controvesat
Nora, iubita lui Leo de la Mireasa, ar avea un trecut controvesat. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Ruxi, sora lui Leo de la Mireasa, a făcut câteva dezvăluiri despre Nora, iubita fratelui său, după ce o persoană i-ar fi spus lucruri neașteptate despre ea.

Intrigi la Mireasa, după ce s-a aflat că Nora, iubita lui Leo, ar avea un trecut controversat

Prezentă în platoul emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii, Ruxi a făcut dezvăluiri neașteptate despre Nora, cu care fratele ei, Leo, formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Ruxi a spus despre Nora că ar fi o persoană “periculoasă”, așa cum i-ar fi spus o doamnă care a văzut o fotografie cu ea.

“A apărut o poză cu ea și un text cum că ea a ajuns aici la televizor și multe alte jigniri la adresa ei. Textul era foarte dur, dar nu pot să îl reproduc. Era vorba că tocmai ea a ajuns la emisiune. Cineva mi-a spus că este o persoană periculoasă.”, a declarat sora lui Leo, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o femeie căsătorită cu care a luat legătura ar fi spus despre Nora că i-ar fi distrus căsnicia din cauza unor poze pe care i le trimitea soțului ei.

“Este o doamnă căsătorită și are un copil și din cauză că nora îi trimitea poze soțului ei era să divorțeze. Ea trimitea mai multor bărbați poze și videoclipuri făcând anumite chestii. M-am speriat și am simțit că trebuie să vorbesc cu Leo.”, a mai spus Ruxi.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Leo

Leo a fost deranjat de faptul că Nora nu a fost sinceră în privința trecutului ei. Tânărul și-ar fi dorit ca aceasta să spună adevărul pentru a vedea dacă pot fi sau nu împreună.

Concurentul a spus că știa despre poze, dar cunoștea o altă variantă a poveștii. Leo este de părere că astfel de imagini ar fi trebuit să ajungă doar la persoana cu care este într-o relație, nu și la alți bărbați.

ADVERTISEMENT

“Pozele de genul ăsta ar trebui să le primești de la iubita ta, nu să ajungă să distrugă alte căsnicii.”, a fost reacția concurentului de la Mireasa.

Relația dintre Nora și Leo nu a fost deloc privită cu ochi buni de mama concurentului. În cadrul edițiilor trecute ale emisiunii, cei doi și-au exprimat sentimentele pe care le au unul față de celălalt.

Și sora lui Leo, Ruxi, și-a spus părerea despre relația celor doi. Nici ea nu ar fi de acord cu relația dintre Leo și Nora, mai ales după lucrurile aflate.

ADVERTISEMENT
Tags: