News

Inundații în București și județul Ilfov, după ploaia torențială! Mașini blocate de apă. GALERIE FOTO + VIDEO

03.06.2019 | 15:23
Inundații în Militari Residence din București

Bucureștiul și județul Ilfov au fost afectate serios după ploaia torențială de duminică noaptea. Canalizarea nu a putut face față iar numeroase străzi lăturalnice au fost efectiv inundate de ape, transformând aleile din capitală adevărate „iazuri”. Pozele și clipurile video făcute de bucureșteni stau mărturie pentru dezastrul pe care l-au lăsat în urmă capriciile vremii în Capitală.

Cum arată străzile din București și județul Ilfov după ploaia torențială

Astfel, din imagini se poate vedea cum canalizarea nu a rezistat în mai multe locuri din București. Mașinile stau la coadă după ce evită bălțile uriașe, sub care ar putea să se afle gropi imense sau capace de canal distruse. Cozile au fost imense, iar într-unul dintre cele mai importante cartiere rezidențiale de la marginea capitalei locuitorii au stat într-o coadă infernală în drum spre muncă.

Nici județul Ilfov nu a scăpat din calea ploii. Mai multe localități din jurul Capitalei au avut străzile pline de apă la orele dimineții. Extinderea făcută de bucureșteni la periferie a venit fără o infrastructură adecvată, motiv pentru care mare parte din drumurile localităților din Ilfov au fost inundate. Este vorba atât în comunele mai mici, cât și în localitățile importante, precum Bragadiru, Otopeni sau Snagov. VEZI GALERIE FOTO

Inundații în Bragadiru, județul Ilfov *foto: facebook
Inundații în Bragadiru, județul Ilfov *foto: facebook

Vremea rea continuă și în zilele următoare. Cod Portocaliu de ploi torențiale

După furtuna care a avut loc în această noapte, vremea rea va continua atât în București cât și în restul țării. Administrația Națională de Meteorologie a emis încă un cod portocaliu de ploi torențiale, valabil pentru aproape jumătate din teritoriul țării. De asemenea, în unele zone este cod galben, iar cantitățile de apă ar putea ajunge chiar și la 40 litri/metru pătrat.

Tags: