News

Învățătoare din Argeș, moartă la școală. A căzut secerată, în fața copiilor

O învățătoare din județul Argeș a căzut secerată în fața copiilor de la o școală specială din Câmpulung Muscel.
08.11.2021 | 11:12
Invatatoare din Arges moarta la scoala A cazut secerata in fata copiilor
O profesoară a murit subit, la școală. Și-a pierdut cunoștința, iar medicii n-au mai putut s-o ajute. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia, în vârstă de 60 de ani, era cadru didactic la o unitate de învățământ special din Câmpulung Muscel, în județul Argeș. Ea a acuzat stări de rău, după care s-a prăbușit.

Colegii de la școala specială au chemat, repede, salvarea, astfel că echipajele medicale au ajuns destul de repede.

ADVERTISEMENT

Dar, din păcate, în ciuda intervenției rapide a medicilor, femeia a decedat, conform unui comunicat de presă al IPJ Argeș.

A murit subit după ce și-a pierdut cunoștința

Cazul bizar s-a petrecut în municipiul Câmpulung Muscel la o școală pentru copii cu nevoi speciale. Învățătoarei i s-a făcut brusc rău, la primele ore de curs, iar mai apoi și-a pierdut cunoștința.

ADVERTISEMENT

„În această dimineață (…), polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin intermediul SNUAU 112, despre faptul că o femeie în vârstă de 60 de ani, cadru didactic la un centru școlar din Câmpulung Muscel, a suferit o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență”, potrivit unui comunicat al IPJ Argeș.

Medicii au intervenit rapid, dar decesul nu a putut fi evitat

Medicii s-au prezentat imediat la școala la care s-a petrecut incidentul și au încercat să o salveze pe femeie cu ajutorul manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, profesoara nu a mai putut fi salvată. Medicii cred acum că un infarct este cauza morții.

„Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului și a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, dar din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la Investigații Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a înregistrat decesul și pentru luarea de măsuri legale care se impun, precizează comunicatul.

Dosar penal pentru moarte suspectă

Medicii nu au putut determina la momentul decesului care a fost cauza din care a încetat din viață învățătoarea.

„Cauza morții va fi stabilită în urma efectuării necropsiei, urmând a fi întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 192 din Codul Penal pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor”, a precizat IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT