Fotbal intern

Invazia oltenilor la FCSB – U Craiova. Câte bilete au vândut cu 4 zile înainte de meci

27.03.2019 | 13:05
Invazia oltenilor la FCSB  U Craiova Cate bilete au vandut cu 4 zile inainte de meci

Suporterii olteni se pregătesc să invadeze Capitala pentru meciul FCSB – U Craiova, din etapa a treia a play-off-ului. Cele două formații se află în lupta la titlu în LIga 1 Betano, fiind în urmărirea liderului CFR Cluj. Pentru meciul de duminică de pe Arena Națională, fanii olteni vor primi din partea organizatorilor Peluza I Nord, cu acces pe la porțile H și G.

Invazia oltenilor la FCSB – U Craiova

Cele două echipe s-au mai întâlnit în meci direct pe cel mai mare stadion al țării în urmă cu aproximativ o lună, în penultima etapă a sezonului regulat, iar atunci oltenii au fost susținuți din tribune de 2.000 de suporteri. Acum, fanii oltenilor pregătesc o nouă invazie pentru întâlnirea FCSB – U Craiova și cu patru zile înaintea meciului au vândut deja 1.000 de tichete.

Biletele pentru suporterii ”alb-albaștrilor” au fost puse în vânzare în Craiova cu o săptămână în urmă, la prețul de 10 lei. Fanii din alte orașe care vor dori să suțină echipa în partida cu FCSB își vor putea procura tichet de la Arena Națională în ziua meciului, începând cu ora 10:00, de la o casă special amenajată la intrarea dinspre bulverdarul Pierre de Coubertin.

Galeria Craiovei în meciul cu FCSB de pe Arena Națională disputat în sezonul regulat al Ligii 1 Betano
Galeria Craiovei în meciul cu FCSB de pe Arena Națională disputat în sezonul regulat al Ligii 1 Betano

Echipa face deplasarea la București cu trenul

Deplasarea este organizată în totalitate de către Peluza Nord Craiova cu autocare și microbuze, în funcție de cerere. Costul transportului dus-întors este de 30 de lei, iar doritorii trebuie să trimită un mesaj privat paginii Peluza Nord Craiova sau să contacteze un membru al unei grupări din galerie. În schimb, fostul atacant Gheorghe Craioveanu, a declarat pentru FANATIK.RO că jucătorii Craiovei vor face deplasarea la București cu trenul.

Meciul FCSB – U Craiova, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională din Capitală, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO. Pentru această întâlnire, tehnicianul italian al oltenilor, Devis Mangia, nu-l va avea la dispoziție pe atacantul Elvir Koljic, care s-a accidentat într-o partidă la naționala Bosniei-Herțegovina.