Fotbal intern

Invazie de olteni la FCSB – Universitatea Craiova! Ce mesaj ironic a avut Peluza Nord pentru fanii care vor să facă deplasarea la București

29.03.2019 | 16:55
Invazie de olteni la FCSB  Universitatea Craiova Ce mesaj ironic a avut Peluza Nord pentru fanii care vor sa faca deplasarea la Bucuresti

O adevărată invazie de olteni se pregătește pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Fanii echipei lui Devis Mangia nici nu concep să nu fie prezenți pe Național Arena în număr cât mai mare pentru a-și susține favoriții într-un joc care îi poate apropia de titlul de campioni. Astfel, reprezentanții Peluzei Nord au făcut un apel către suporteri cu doar două zile înainte de disputarea partidei.

Invazie de olteni la FCSB – Universitatea Craiova!

„Inscrierile pentru deplasare continua asta seara intre orele 20 si 22 la Hotel Lido. Aproape 1500 de bilete vandute deja in Craiova. Bilete la meci puteti cumpara din urmatoarele locuri: Craiova, zilnic pana inclusiv Sambata 30 Martie de la magazinele clubului: magazinul mobil(Centru) 10-19 sau magazinul oficial(Mall Electro) 10-22. Bucuresti, exclusiv in ziua meciului incepand cu ora 10:00 de la casele de la intrarea dinspre Pierre de Coubertin.

Avem iarasi intreaga peluza la dispozitie, deci daca nu sunteti zapaciti sau masochisti nu aveti niciun motiv sa va luati bilete printre oi. Invadam capitala!”, au anunțat fanii. De remarcat că cele două formații se află în lupta directă pentru titlu în Liga 1 Betano. Ambele sunt însă în urmărirea liderului CFR Cluj. Pentru meciul de duminică de pe Arena Națională, fanii olteni vor primi din partea organizatorilor Peluza I Nord, cu acces pe la porțile H și G.

Invazie de olteni la FCSB - Universitatea Craiova! Peluza Nord
Oltenii vor să ia cu asalt Național Arena pentru jocul cu FCSB

FCSB și Universitatea Craiova au mai jucat pe cel mai mare stadion al țării și  în urmă cu aproximativ o lună, în penultima etapă a sezonului regulat. A fost un meci în care oltenii au avut parte de susținerea a peste 2.000 de suporteri. De data aceasta, oltenii vor să vină și mai mulți la București. Deplasarea este organizată în totalitate de către Peluza Nord Craiova cu autocare și microbuze, în funcție de cerere.

30 de lei trebuie să plătească fiecare fan care vrea să meargă pe Național Arena pentru a-și asigura transportul dus – întors.  Partida FCSB – U Craiova se desfășoară în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 Betano.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano
Tags: