Sport

Războiul din Ucraina scade şansele ca un nou investitor să apară la Dinamo! Anunţul lui Zăvăleanu: “Oamenii cu bani se gândesc cum să se protejeze, nu cum să cheltuie”. Exclusiv

Războiul din Ucraina scade şansele ca un nou investitor să apară la Dinamo în această perioadă. Anunţul a fost făcut de Răzvan Zăvăleanu, care a spus pentru FANATIK că discuţiile trenează foarte mult.
23.03.2022 | 22:26
Razboiul din Ucraina scade sansele ca un nou investitor sa apara la Dinamo Anuntul lui Zavaleanu Oamenii cu bani se gandesc cum sa se protejeze nu cum sa cheltuie Exclusiv
Dinamo, şanse mici să mai aibă un nou investitor în acest sezon. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este într-o postură dificilă din punct de vedere sportiv, cu şanse mici de a evita locurile de baraj. “Câinii” sperau ca în acest sezon să aibă şi un nou investitor, însă şansele sunt minime, având în vedere faptul că discuţiile cu cei interesaţi nu au ajuns la niciun rezultat.

Războiul din Ucraina scade şansele ca un nou investitor să apară la Dinamo! Anunţul lui Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat pentru FANATIK că războiul din Ucraina scade şi mai mult şansele ca la Dinamo să vină un investitor în această perioadă:

ADVERTISEMENT

“Discuţiile trenează foarte tare. Nu aş putea spune că am înregistrat progrese semnificative. Nici măcar progrese. Discutăm în continuare, ni se mai cere un act, o informaţie. Eu cred că dacă aş fi interesat să preiau echipa, m-aş mişca ceva mai repede.

Din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Cumva şi războiul din Ucraina are o importanţă destul de mare pentru că oamenii care au bani se gândesc în acest moment cum să se protejeze, nu cum să cheltuie. Dar mai avem”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo

Fanii din DDB, în continuare principalul sprijin financiar de la Dinamo

În continuare, cel mai mare sprijin al celor de la Dinamo sunt fanii din programul DDB, care au virat în conturile clubului peste 2 milioane de euro în ultimii doi ani, contribuind la supravieţuirea echipei.

În acte, acţionarul majoritar al echipei este firma Lotus Perfect Products, cu 72%, care de curând şi-a schimbat administratorul. Pablo Cortacero i-a cedat acţiunile lui Dorin Şerdean, un om de afaceri din Alba Iulia care a venit la echipă alături de spaniol.

ADVERTISEMENT

Însă, având în vedere că echipa este în insolvenţă, indiferent dacă acţionarul majoritar se numeşte Pablo Cortacero sau Dorin Şerdan, ei au o putere limitată asupra societăţii, care este condusă de administratorul special Iuliu Mureşan şi administratorul judiciar, RTZ & Partners.

Dinamo, probleme din punct de vedere sportiv! Şanse mici să mai evite barajul de retrogradare

Chiar dacă situaţia financiară a echipei nu este roz, marile probleme ale lui Dinamo vin din punct de vedere sportiv. Echipa este pe locul 14, care duce la baraj. Iar diferenţa este de 9 puncte faţă de Chindia, prima de peste linie.

ADVERTISEMENT

Play-out-ul a fost început cu stângul de “câini”, care au pierdut meciul cu Rapid şi au remizat alb împotriva lui Sepsi. În următoarea etapă, Dinamo joacă ultima şansă pentru a scăpa de locurile de baraj, împotriva Chindiei.

  • 7.000.000 de euro datorii a acumulat Dinamo în sezonul în care a fost administrată de Pablo Cortacero
  • 4 victorii a obţinut Dinamo în întreg sezonul 

 

ADVERTISEMENT