Fotbal intern

Învins din nou de FCSB, Marius Croitoru speră să o încurce pe U Craiova: „Să profităm de situație”

07.05.2021 | 19:34
Invins din nou de FCSB Marius Croitoru spera sa o incurce pe U Craiova Sa profitam de situatie
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a vorbit după duelul dintre FC Botoșani și FCSB, scor 1-3, iar tehnicianul moldovenilor speră să o încurce pe Craiova în următorul meci din play-off.

Antrenorul consideră că arbitrul a influențat decisiv partida cu FCSB, însă se bucură și glumește pe seama faptului că nu a primit cartonașul galben, din cauza protestelor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Marius Croitoru nu țintește neapărat locul patru din campionat, însă speră să se apropie de Sepsi până la meciul direct dintre cele două formații.

Marius Croitoru speră să o încurce pe Craiova

Marius Croitoru speră să o încurce pe Craiova în următorul meci al lui FC Botoșani, iar antrenorul moldovenilor recunoaște că este mulțumit de evoluția elevilor săi, chiar și din meciul cu FCSB, unde pune „tunurile” pe arbitraj:

ADVERTISEMENT

„Am încercat să jucăm fotbal, am încercată să o facem cât putem noi de bine, câteodată putem, câteodată nu. Eu sunt mândru de acești băieți, noi vom încerca să profităm de situația în care se află Craiova, Craiova e o echipă bună. Sunt câteva probeleme de loc, dar vom încerca să vedem ce recuperăm până la startul partidei.

În funcție de rezultatul de la Craiova, vedem ce planuri ne facem. Dacă putem să recuperăm din această diferență de puncte față de Sepsi până la meciul direct, putem spera, dar e foarte greu”.

ADVERTISEMENT

„Arbitrajul a fost slab, nu știu cum îi deleagă!”

Am avut un început foarte prost de meci, după care arbitrul s-a ridicat la primele 15 minute ale noastre de meci. Un arbitraj foarte slab, din punctul meu de vedere, nu știu cum sunt delegați, cine îi deleagă, chiar nu înțeleg.

Din păcate, astfel de meciuri ar trebui decise de execuția unui jucător, de un dribling frumos, de pase, de spectacol. Din păcate, tot ei sunt cei care decid astfel de meciuri. Am penalty pe care nu-l dă la Mihai, ei nu au penalty, dar le dă. Ce pot să spun mai mult, sunt cei mai buni, cei mai deștepți, cei mai frumoși”, a mai spus Marius Croitoru în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Eram pe-aproape să iau galben, m-a iertat, din punctul ăsta de vedere arbitrul a fost minunat. Mai sunt patru etape, dar încercăm să consolidăm locul 5, dacă nu putem obține locul 4.

Vreau să plec în vacanță, pentru că a fost un sezon plin, cel puțin un an și jumătate, cu această pandemie, cu două play-off-uri, calificări în cupele europene. Vreau să stau cu familia, să mă relaxez puțin, pentru că a fost o perioadă grea. Locul patru poate să nu însemne nimic dacă Craiova nu câștigă Cupa României”, a încheiat antrenorul moldovenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani : 1,55 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT