Învinsă de Simona Halep la WTA Madrid, Sara Sorribes Tormo s-a resemnat: „M-a învățat o lecție”

Bogdan Solomon   
în Simona Halep
30/04/2021, 23:38
Învinsă de Simona Halep la WTA Madrid, Sara Sorribes Tormo s-a resemnat: „M-a învățat o lecție”
Iberica a recunoscut superioritatea adversarei. Sursa foto: Colaj Fanatik

Învinsă fără drept de apel în primul tur al turneului WTA de la Madrid, scor 0-6, 5-7, Sara Sorribes Torma a găsit, totuși, puterea să recunoască, imediat după meci, superioritatea Simonei Halep.

Sunt tristă, dar vreau să reţin partea bună. Să presupun că este mai bună decât mine, să am în vedere asta pe viitor şi să încerc să arăt ca ea cât mai mult posibil”, a explicat iberica de 24 de ani (locul 46), mărturisind că sportiva noastră i-a predat, în mai puțin de o oră și jumătate, cea mai importantă „lecție” dintre toate: să rămână întotdeauna cu picioarele pe pământ.

În turul următor, numărul trei mondial o va întâlni pe chinezoaica Saisai Zheng (27 de ani și locul 57 WTA), care a trecut în trei seturi de poloneza Magda Linette, scor 6-2, 3-6, 6-1.

Sara Sorribes Tormo, resemnată după înfrângerea cu Simona Halep de la WTA Madrid

Aşa este tenisul. În cele din urmă nu poţi crede că eşti bine sau că eşti mai bună, pentru că la final vin jucătoare mai bune care te pun la locul tău. Simona mi-a dat o lecţie.

M-a învăţat o lecţie despre ceea ce trebuie să îmbunătăţesc. Trebuie să fiu mereu atentă şi cu picioarele pe pământ, deoarece nivelul este ridicat şi sunt jucătoare foarte bune.

Sunt tristă, dar vreau să reţin partea bună. Să presupun că este mai bună decât mine, să am în vedere asta pe viitor şi să încerc să arăt ca ea cât mai mult posibil”, a declarat Sara Sorribes Tormo la finalul meciului cu Simona Halep.

Simona Halep: „Nu am un obiectiv cert, mă concentrez pe fiecare partidă”

De partea cealaltă, sportiva noastră a fost nemulțumită, în ciuda victoriei obținute în minimum de seturi, că și-a pierdut concentrarea pe final și a dezvăluit principalul său obiectiv în acest turneu.

A fost un meci bun. Nu am fost foarte concentrată în setul secund. Ea a revenit, a jucat mai bine. Este extraordinar să fiu aici, să găsesc spectatori în tribune. Iubesc Madridul.

Obiectivul nu este unul foarte clar. Nu am un obiectiv cert. Mă concentrez pe fiecare partidă”, a declarat Simona Halep la finalul partidei din primul tur al turneului de la Madrid.

Închide ×