Life

Câți invitați are până acum Dan Negru pentru Revelion. Dorian Popa: “Nu știu clar ce voi face”

Revelionul Starurilor sau Revelionul lui Dan Negru a ajuns la cea de-a 22-a ediție. Cunoscutul om de televiziune a anunțat că anul acesta are aproximativ 100 de invitați.
26.11.2021 | 19:05
Cati invitati are pana acum Dan Negru pentru Revelion Dorian Popa Nu stiu clar ce voi face
Câți invitați are până acum Dan Negru pentru Revelion. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Toată lumea se întreabă cum va arăta revelionul lui Dan Negru anul acesta.

Cei de la Antena 1 au început pregătirile, iar “Regele Audiențelor ” a anunțat că va avea aproximativ 100 de invitați din toate domeniile în noapte dintre ani.

Dorian Popa a fost și el invitat, iar artistul a dat câteva amănunte despre petrecere.

Câți invitați are până acum Dan Negru pentru Revelion. Dorian Popa: “Nu știu clar ce voi face”

Dan Negru va organiza al 22-lea Revelion la Antena 1. Cunoscutul prezentator a dezvăluit că are în jur de 100 de invitați și o mulțime de surprize.

ADVERTISEMENT

Toate detaliile au fost deja stabilite, iar măștile ar fi fost aduse din America. Printre invitați se numără ca de fiecare dată și Dorian Popa. Artistul spune că deocamdată nu știe foarte bine ce va face sau ce jocuri vor fi organizate.

“Voi fi în niște echipe, că, de obicei, sunt niște echipe care ghicesc anumite lucruri care se întâmplă pe acolo… Nu știu dacă a rămas concursul din anii precedenți sau se schimbă ceva… Nu am fost înștiințat în această privință. Cert e că voi fi în echipe și se va filma două zile. Mai mult de atât nu aș risca să spun…”, a declarat Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Dan Negru vrea să doboare orice record anul acesta și a anunțat că a pregătit un moment special.

“Invitatul de marcă al Revelionului va fi Gheorghe Zamfir, care a împlinit, în primăvară, vârsta de 80 de ani, dar care merită sărbătorit în fiecare zi, cu atât mai mult de Anul Nou”, a declarat Regele Audiențelor în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Aproape 100 de vedete vor participa la cea de a 22-a ediție a petrecerii găzduită de cunoscutul om de televiziune. Acesta spune că invitații sunt din toate domeniile. Dan Negru anunță un show de zile mari cu multe surprize și momente speciale mai ales că target-ul este uriaș.

Vrea să depășească în audiențe BBC, după ce anul trecut s-a clasat pe locul doi.

“Anul trecut, Revelionul meu s-a clasat pe locul 2 în Europa, după emisiunea difuzată de BBC. Am fost onorat să citesc articole în presa de pe continent, dar… invidii sunt multe”, a mai spus Dan Negru.

ADVERTISEMENT
Tags: