Life

Invitație ”dulce-amăruie” pentru Meghan Markle și prințul Harry. De ce se teme ducessa de Sussex

Invitație ”dulce-amăruie” pentru Meghan Markle și prințul Harry. Noi detalii ies la iveală din relația acestora, oferite de surse de la Palatul Buckingham.
09.08.2022 | 17:20
Invitatie dulceamaruie pentru Meghan Markle si printul Harry De ce se teme ducessa de Sussex
Ce se întâmplă între Meghan Markle și prințul Harry. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi secrete ies la iveală dintre Meghan Markle și prințul Harry. O invitație din partea Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii pare să fi pus paie pe foc în cuplul care este acum stabilit în SUA.

Invitația care o îngrijorează pe Meghan Markle

Meghan Markle pare a fi îngrijorată pentru prințul Harry. Fosta ducesă s-ar teme că soțul ei și-ar putea dori să se întoarcă la familia regală britanică, a dezvăluit o sursă chiar din interiorul Casei Regale pentru revista Closer, relatează The Sun.

ADVERTISEMENT

Teama lui Meghan Markle a apărut după ce Regina a invitat-o pe ea și pe nepotul său, prințul Harry, în vacanța anuală la Balmoral, în Highlands. Aceeași sursă menționată anterior a mai transmis că invitația a fost una ”dulce-amăruie” pentru fosta actriță.

De altfel, aceeași persoană a mărturisit că prințul Harry și-a exprimat dorința de a ”petrece cât mai mult timp cu bunica lui, cât mai poate. Deci această ofertă este o mare problemă pentru el și cu siguranță o va accepta cu brațele deschise”.

ADVERTISEMENT

”Meghan Markle are o anumită îngrijorare cu privire la modul în care aceste tipuri de vizite îi pot trage sforile inimii. Ea este conștientă de dorul de casă al lui Harry de ceva timp și poate vedea cât de încântat este el să arate mai mult din moștenirea sa copiilor lor, fără atenția și temerile de securitate care i-au înconjurat în Londra.”, a mai detaliat sursa de la Casa Regală britanică.

Ce este vacanța de la Balmoral a familiei regale britanice

Vacanța de la Balmoral a membrilor regali de la Palatul Buckingham se desfășoară anual și este cel mai apropiat moment legat de pauză a Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii. Aici, monarhul, în vârstă de 96 de ani obișnuia să vină cu regretatul soț, prințul Philip. Ei se bucurau de timpul liber până la finalul lui octombrie.

ADVERTISEMENT

Reședința nu aparține Coroanei, ci însuși suveranului și a fost achiziționată în 1852 pentru Regina Victoria. În prezent, este un considerat un loc special în inima Windsorilor.

La Castelul de la Balmoral și-au petrecut lunile de miere prințul Charles cu Diana, iar după moartea acesteia cu Camilla. Locul mai este renumit și pentru faptul că aici pot veni doar invitați de onoare.

ADVERTISEMENT

Designul actual al Castelului Balmoral nu a mai fost schimbat din 1850. Se mai spune că în locul acestuia a existat un alt castel, sub denumirea de ”Bouchmorale”, așa cum apare în scrierile istorice din 1451 și a fost construit de familia Gordon.

ADVERTISEMENT