Sport

George Copos, invitat special la inaugurarea noului stadion Rapid. „O să fie primit foarte bine în Giulești!” Exclusiv

FANATIK a aflat că George Copos a fost sunat de către președintele Rapidului, Daniel Niculae, pentru a-l invita la evenimentul mult așteptat de inaugurare al stadionului Giulești.
23.03.2022 | 16:19
George Copos invitat special la inaugurarea noului stadion Rapid O sa fie primit foarte bine in Giulesti Exclusiv
Au trecut aproape 9 ani de când George Copos a vândut clubul Rapid lui Silvian Cristescu, însă omul de afaceri a fost invitat la inaugurarea Giuleștiului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate programul pregătit de clubul Rapid pentru meciul cu Poli Timișoara de inaugurare a stadionului Giulești, iar George Copos este așteptat și el pe stadion.

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, l-a invitat personal pe George Copos la inaugurarea Giuleștiului

Din informațiile FANATIK, Daniel Niculae este cel care a luat legătura cu fostul patron al Rapidului, pe care l-a invitat la festivitatea de inaugurare a noului stadion din Giulești.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului își dorește ca fostul patron al Rapidului, care a scris poate cea mai importantă pagină din istoria clubului, să fie prezent la acest eveniment cu totul și cu totul special pentru familia „alb-vișinie”.

Rămâne de văzut însă dacă omul de afaceri va da curs invitației. Apropiații lui Copos știu că acesta este în continuare atașat emoțional de Rapid și se uită la meciurile echipei, deci nu ar fi exclus să-și facă apariția în tribune la marele eveniment de sâmbătă.

ADVERTISEMENT
  • 20 de ani a fost George Copos patronul Rapidului: 1993-2013

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, speră că George Copos va veni la inaugurarea Giuleștiului

Gigi Corsicanu, fostul șef al galeriei Rapidului, a rămas un apropiat al lui George Copos și a dezvăluit pentru FANATIK că i-a trimis mai multe mesaje pentru a-l convinge să vină la inaugurarea Giuleștiului.

„Eu tot mai schimb mesaje și am mai vorbit cu dânsul. Ne-am văzut și înainte de Revelion și după Sărbători. Chiar vorbeam cu Liviu (n.r. Bocciu, liderul galeriei Rapidului) și cred că el și-ar dori să se apropie din nou de Rapid.

ADVERTISEMENT

Ne gândeam că dacă o să vină o să fie foarte bine primit în Giulești. A făcut foarte, foarte multe lucruri bune pentru Rapid, pe care nu ar trebui să le uităm și să ștergem cu buretele. Au fost și unele chestii regretabile și greșeli, dar cu toții suntem oameni. Trebuie să admitem asta. 

George Copos a ridicat la un nivel foarte înalt standardele Rapidului, a făcut baza PRO Rapid. Când se băteau cele mai mari cluburi pe jucători, întotdeauna câștiga acest duel al transferurilor și el singur! La Dinamo erau 7-8 acționari! Dădea salarii de trei ori mai mari!”, a declarat Corsicanu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Alături de Mircea Lucescu va veni și fiul său, Răzvan

Din informațiile FANATIK, Răzvan Lucescu va fi și el prezent în Giulești alături de „Il Luce”, lucru confirmat și de către Gigi Corsicanu: „Am înțeles că vine și Răzvan. I-am dat și eu un mesaj. Vine din câte am auzit. Răzvan Lucescu este rapidist, chiar dacă mulți au spus că e dinamovist, că e băiatul lui Mircea Lucescu! Nu este adevărat. Eu îl cunosc foarte bine și am avut o relație foarte apropiată, vorbeam de trei-patru ori pe zi cu el la telefon”.

Deși a fost infectat cu COVID-19, Mircea Lucescu a vorbit în FANATIK despre inaugurarea stadionului Giulești, de unde nu poate lipsi: „Istoria Rapidului include și istoria familiei Lucescu… Familia Lucescu face parte din istoria Rapidului, a însemnat o etapă importantă din istoria Rapidului.

Cum să nu mă bucur pentru Rapid că are acum stadionul ăsta nou? Stadioanele astea noi înseamnă mai mult decât un loc de… joacă… (râde) …de joc, de meci… sunt ca niște „săli” de spectacole, arată un nivel de civilizație până la urmă…”.

  • 9 ani se vor împlini pe 11 iunie 2022 de când George Copos a renunțat la Rapid în favoarea lui Silvian Cristescu
ADVERTISEMENT