Life

Invitații de la o nuntă, uluiți să afle că nu au ce să mănânce sau să bea. Pe ce au cheltuit mirii banii

Invitații de la o nuntă au fost șocați când au mers la marele eveniment și au aflat că mirii nu le oferă nimic de mâncare și nici de băut pe tot parcursul petrecerii. Pe ce au cheltuit aceștia banii.
29.06.2022 | 17:55
Invitatii de la o nunta uluiti sa afle ca nu au ce sa manance sau sa bea Pe ce au cheltuit mirii banii
Doi miri au decis să nu ofere mâncare sau băutură la nuntă. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Este sezonul nunților, dar nu toate sunt la fel de reușite. Deși nu putem mulțumi pe toată lumea, în acest caz mai mulți nuntași au fost dezamăgiți de evenimentul la care au fost invitați.

Nuntă fără mâncare și băutură. De ce au decis mirii acest lucru

O nuntă mai puțin obișnuită a avut loc în America, iar nuntașii nu au fost deloc fericiți când au ajuns la marele eveniment și au aflat că nu vor avea parte nici mâncare, dar nici de băutură pe tot parcursul petrecerii.

ADVERTISEMENT

De obicei, aceste evenimente sunt unele în care se poate face chiar exces, fie de alimentație sau chiar de alcool, dar nu a fost cazul pentru această nuntă americană, deoarece invitații nu au avut parte nici de una, nici de cealaltă.

Petrecerea de nuntă a fost una atipică, în care mirii au decis să cheltuiască banii pe ceva ce și-au dorit din tot sufletul, anume să îi aibă pe Mickey și Minnie Mouse la eveniment. Acest lucru i-a costat nu mai puțin de 5.500 de dolari americani.

ADVERTISEMENT

Dar fericirea lor a însemnat nefericirea invitaților, care au început să se plângă pe rețelele de socializare de acest eveniment.

Ce a declarat mireasa despre decizia de a nu avea mâncare sau băutură

Nimeni nu s-a plâns atunci de acest lucru, dar nemulțumirile au început să apară la circa două luni de la nuntă și totul a început cu o mătușă a miresei.

ADVERTISEMENT

Mai mulți invitați de la nuntă au fost de acord cu punctul de vedere al acesteia, fiind toți nemulțumiți că nu au primit mâncare sau băutură la eveniment.

În apărarea sa, mireasa a spus că Mickey și Minnie Mouse, sau în general Disneyland, fac parte din viața lor și din tot viitorul lor împreună, așa că nu puteau lipsi de la nuntă.

ADVERTISEMENT

Atunci când a venit vorba să aleagă între serviciile de catering și aparițiile lui Mickey și Minnie Mouse la nuntă, cei doi i-au ales pe aceștia din urmă, pentru că nu aveau bani pentru ambele lucruri.

„În urmă cu aproximativ o lună și jumătate, mătușa mea a început să posteze pe Facebook cât de dezamăgită a fost de tot calvarul de la nuntă, iar câțiva invitați au fost de partea ei.

Logodnicul meu și cu mine suntem mari fani Disney și călătorim la Disney World cât de mult putem pe parcursul anului.

Problema a fost cu decizia noastră de a nu oferi servicii de catering sau un bar la nunta noastră, din cauza direcționării banilor pentru ca Minnie și Mickey să apară în ziua noastră specială”, a scris mireasa pe Reddit.

ADVERTISEMENT
Tags: