Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Invitații lui Horia Ivanovici au analizat echipa de start pe care o va alinia Belgia împotriva României! Cum arată planurile tactice

Horia Ivanovici şi invitaţii săi din emisiunea Fanatik Euro au analizat echipa de start a Belgiei împotriva României. "Tricolorii" au cel mai greu examen din faza grupelor.
21.06.2024 | 23:50
Invitatii lui Horia Ivanovici au analizat echipa de start pe care o va alinia Belgia impotriva Romaniei Cum arata planurile tactice
Invitații lui Horia Ivanovici au analizat echipa de start pe care o va alinia Belgia împotriva României! Cum arată planurile tactice. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a început perfect Euro 2024, cu o victorie, scor 3-0, împotriva Ucrainei. “Tricolorii” au testul suprem din grupe sâmbătă seara, de la ora 22:00, împotriva Belgiei, echipă înţesată de vedete.

Invitații lui Horia Ivanovici au analizat echipa de start pe care o va alinia Belgia împotriva României!

Horia Ivanovici şi invitaţii de la emisiunea FANATIK EURO au dezbătut echipa de start pe care o va alinia Belgia în meciul de sâmbătă seara, având un atac stelar, cu jucători de valoare mondială:

ADVERTISEMENT

“Casteels – Castagne, Faes, Verthongen, Tete – Onana – Doku, Tielemans, De Bruyne, Carrasco – Lukaku. Au echipă, ce să mai, când îi vezi pe ăştia de la mijloc în sus… Suntem în stare să ducem două meciuri la acelaşi nivel?”, a spus Horia Ivanovici.

“Raţiu cu Doku ce trebuie să facă? În ce culoare trebuie să îşi vopsească părul?”

Alin Buzărin e de părere că Drăguşin şi Burcă vor avea o misiune dificilă în a-l ţine pe Lukaku la respect. La fel, Raţiu va avea rolul important de a-l ţine pe Doku, de la Manchester City:

ADVERTISEMENT

“Verthongen are 5200 de ani. Drăguşin cu Burcă trebuie să îl ţină pe ăsta care are 115 kilograme. Raţiu cu Doku ce trebuie să facă? În ce culoare trebuie să îşi vopsească părul? 

Noi deja suntem peste plan. Avem trei puncte, 3-0, numai Andrei Vochin… Cine pronostica 3-0, îi cereau bilet de trimitere la psihiatrie. Nu credea nimeni că dăm 3-0 ăsta. Dacă cerea cineva să semnăm în alb că facem egal cu Ucraina, toată lumea o semna.

ADVERTISEMENT

Noi suntem într-un mare grafic până acum şi orice s-ar întâmpla de acum încolo, participarea noastră la Euro 2024 reprezintă un succes. Nu prea credeai că ieşi din grupa asta”, a spus Buzărin.

Horia Ivanovici: “Dacă nu ieşim din grupă, dezamăgirea ar fi la fel de mare ca fericirea pe care am avut-o la primul meci”

Din punctul de vedere al lui Horia Ivanovici, singurul lucru care poate strica bucuria extraordinară a victoriei cu Ucraina ar fi o eventuală necalificare din grupă:

ADVERTISEMENT

“Un singur lucru poate strica acest succes răsunător. Să începi cu trei puncte şi 3-0 şi să nu ieşi din grupă. Doar asta poate egala din punctul de vedere al dezamăgirii. 

Trebuie să fim realişti. Pe cât de mare a fost fericirea, singurul lucru care să fie la acelaşi nivel cu bucuria, ar fi să nu ieşi din grupă. Primul meci pe care-l câştigi, cu 3-0, şi să nu poţi să ieşi din grupă. 

Dacă Doamne Fereşte nu ieşim din grupă, dezamăgirea ar fi la fel de mare ca fericirea pe care am avut-o la primul meci, cu Ucraina”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Invitații lui Horia Ivanovici au analizat echipa de start pe care o va alinia Belgia împotriva României!

ADVERTISEMENT
1,87 este cota Betano pentru „Ambele marchează” în Belgia - România de la Euro 2024
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA BUCURA OPRESCU, anunț despre PENSII! Cum trebuie citită DECIZIA de RECALCULARE
SIMONA BUCURA OPRESCU, anunț despre PENSII! Cum trebuie citită DECIZIA de RECALCULARE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Scriitorul celebru care a avut parte de o moarte misterioasă. A fost adorat...
Scriitorul celebru care a avut parte de o moarte misterioasă. A fost adorat de milioane de oameni, dar a trăit o viață de coșmar