Inzaghi, gest urât! A părăsit conferinţa când a fost întrebat de Radu

Daniel Vlad    Eduard Popa    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
14/02/2018, 21:28
Inzaghi, gest urât! A părăsit conferinţa când a fost întrebat de Radu

Lazio Roma a aterizat astăzi cu 20 de minute întârziere pe Aeroportul din Otopeni, pentru duelul cu FCSB în şaisprezecimile Europa League. Imediat, băieţii lui Simone Inzaghi au mers la Arena Naţională pentru a inspecta gazonul, dar nu au avut niciun antrenament în Bucureşti în această seară. 

La conferinţa de presă susţinută înainte de meciul de joi seară, antrenorul lazialilor, Simone Inzaghi a răspuns cu ajutorul ofiţerului de presă al Stelei, Cătălin Făinişi tuturor întrebărilor care i-au fost adresate timp de aproape 20 de minute. VEZI VIDEO MAI JOS

Simone Inzaghi nu a răspuns întrebărilor despre Ştefan Radu

Un moment bizar a avut loc la finalul conferinţei de presă. Când antrenorul lui Lazio a fost întrebat dacă va juca la duelul cu FCSB şi fundaşul român Radu Ştefan, ofiţerul de presă al italienilor a arătat că nu mai acceptă întrebări. Mai mult,  Inzaghi s-a ridicat şi a plecat de la conferinţă. 

Jurnaliştii italieni susţin că Inzaghi şi-a făcut deja echipa pentru duelul cu FCSB şi nu va miza pe 8 dintre cei 11 titulari de la ultimul meci pierdut în Serie A cu Napoli, scor 1-4. Unul dintre cei opt este chiar fundaşul Ştefan Radu. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.