Fotbal intern

Ioan Andone a catalogat în termeni duri situația de la Dinamo: „E de neacceptat ce s-a întâmplat”

13.10.2018 | 22:52
Ioan Andone a catalogat in termeni duri situatia de la Dinamo E de neacceptat ce sa intamplat

Claudiu Niculescu a fost demis de la Dinamo după numai 20 de zile de la instalarea sa în funcția de antrenor. Locul său pe banca tehnică va fi luat începând de luni de Mircea Rednic, proaspăt demis la rândul său de la Al Faisaly, din Arabia Saudită.

Doar trei meciuri a rezistat niculescu pe banca lui Dinamo, bifând o victorie în Cupa României, respectiv o remiză și un eșec în campionat.

Ioan Andone a catalogat în termeni duri situația de la Dinamo

Ioan Andone, fost jucător de legendă al clubului, crede că șefii lui Dinamo au făcut o greșeală uriașă atunci când au ales să-l demită pe Niculescu. Andone spera ca fostul antrenor de la Voluntari fie ținut la Dinamo cel puțin până în pauza de iarnă.

„Îmi pare foarte rău de Claudiu. N-ai voie să nu-i dai șanse, să se ducă măcar până în iarnă și apoi să-l evaluezi. Nu înțeleg de ce l-au mai schimbat pe Bratu atunci. Ce s-a întâmplat acolo e de neacceptat” – a spus Ioan Andone la o televiziune de sport.

Ioan Andone (58 ani) a cucerit cinci trofee cu Dinamo atât din postura de jucător, cât și din postura de antrenor. A făcut parte din ultima perioadă de glorie a „câinilor”, cele cinci trofee luate ca antrenor venind în decurs de doi ani, în perioada 2003-2005. După 2005, Dinamo a mai luat doar trei trofee: un campionat, o Cupă a României și o Cupă a Ligii.

Situație dificilă la Voluntari

Ioan Andone se află la rândul său într-o situație dificilă din postura de manager la Voluntari. Echipa a trecut prin schimbări masive în această vară, aproape întreg lotul fiind schimbat. După 11 etape, Voluntari e singura echipă din Liga 1 Betano care nu a câștigat nici măcar un meci. Vine totuși după trei remize consecutive împotriva unor contracandidate la evitarea retrogradării.