Fotbal intern

Ioan Andone, afectat de pandemia de coronavirus: „A trebuit să anulez tot” + „Trebuie să încheiem acest sezon”

21.03.2020 | 14:11
Ioan Andone afectat de pandemia de coronavirus A trebuit sa anulez tot  Trebuie sa incheiem acest sezon
ADVERTISEMENT

Ioan Andone dezvăluie că viața personală a familiei sale a fost afectată de pandemia de coronavirus, două evenimente importante fiind anulate, și recunoaște că suspendarea fotbalului dăunează, din punct de vedere financiar, cluburilor.

Cum se menține Ioan Andone în formă

Ioan Andone recunoaște că nu poate sta departe de sport nici în această perioadă, când pandemia de coronavirus a suspendat fotbalul.

ADVERTISEMENT

Oficialul de la FC Voluntari a declarat că actualul sezon din Liga 1 trebuie încheiat, pentru a nu risca daune uriașe, din punct de vedere financiar, pentru cluburi.

Fac sport, mă bag şi la câte o saună şi îl alerg prin casă pe câinele meu. Dar gândul îmi zboară şi la fotbal. Trebuie făcut ceva să reuşim să încheiem acest sezon, altfel o să fie greu financiar pentru multe cluburi. 

ADVERTISEMENT

Însă nu trebuie să facem ceva riscant să punem în pericol sănătatea fotbaliştilor şi a suporterilor. Până ne revedem pe stadioane, vă rog, staţi acasă, oameni buni!”, a declarat Ioan Andone la TV Telekomsport.

„Am anulat tot”

Ioan Andone dezvăluie că două evenimente importante ale familiei sale au fost anulate din cauza stării de urgență din România cauzate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Asta este conjunctura actuală. Sâmbătă, de ziua mea, se anunţa mare petrecere, însă, până la urmă, am anulat tot.

Sănătatea este cea mai importantă în aceste momente. Între timp, a fost şi ziua fiului meu şi nici cu el nu am putut să mă văd. Toată lumea trebuie să înţeleagă şi să stea acasă, ca să nu înrăutăţim şi mai mult situaţia de criză”, a transmis Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

În momentul suspendării competițiilor fotbalistice interne, după disputarea a două etape din play-out, FC Voluntari, club în cadrul căruia Ioan Andone ocupă funcția de manager general, ocupă ultimul loc al clasamentului, cu 12 puncte, la trei în spatele celor de la Poli Iași, care se află pe prima poziție care asigură menținerea în prima ligă.

ADVERTISEMENT