Fotbal intern

Ioan Andone, analiză dură după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc: ”Ce, e prima echipă mare care se duce în B?”

29.06.2020 | 18:19
Ioan Andone analiza dura dupa ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc Ce e prima echipa mare care se duce in B
ADVERTISEMENT

Managerul general al clubului FC Voluntari, Ioan Andone, a afăcut o analiză dură după ce Dinamo București a ajuns pe ultimul loc în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Fostul mare fundaș dinamovist a criticat pe toată lumea din club, de la acționar și până la jucători, și spune că pentru ”câini” va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Dinamo București a ajuns pe ultimul loc în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1 după ce a fost învinsă acasă, chiar de formația unde este angajat Ioan Andone, FC Voluntari.

Dinamo, analizată la sânge de Ioan Andone

”Dinamo e într-o situaţie dificilă, ar fi o tragedie să retrogradeze. Play-out-ul e foarte dificil, trebuie să câştige un prim meci ca să aibă entuziasm şi încredere. Nu arată deloc bine! Nu te poţi bucura, să zici că ai jucat mai bine decât FCSB când pierzi un meci. E prea puţin pentru Dinamo!”, a declarat ”Fălcosul”.

ADVERTISEMENT

”Sunt de vină jucătorii şi cei care i-au adus. Când faci 7-8 transferuri… Luăm jucători liberi, fără sume de bani. Asta e cea mai mare greşeală, au adus jucători care nu merită să îmbrace acest tricou. Mai mult de jumătate nu merită!”, este analiza lui Ioan Andone pentru Dinamo.

”Sunt convins că Mihalcea lucrează, dar e important ca jucătorul să aibă calitate. Degeaba îl motivezi, dacă nu are calitate şi nu face lucruri elementare. E foarte greu! Ca să fii motivat financiar trebuie să ai valoare”, a mai spus Andone la Look Sport.

ADVERTISEMENT

”Banii ţi-i iei oricum, indiferent dacă ai restanţe, sunt Comisii la Ligă. Dar fă-ţi datoria de jucător profesionist, câştigă meciurile! E o scuză că nu şi-au luat banii. Nu au valoare, până la urmă acesta e cuvântul. Asta e realitatea”, consideră fostul fundaș.

”E o situaţie imposibilă, grea. Tot ei trebuie să o scoată la capăt, dacă pot. Dacă nu, să se ducă în Divizia B. Ce, e prima echipă mare care se duce în B? O iau de la capăt cu jucători crescuţi de Dinamo, tineri, români, nu cu străini care nu-şi fac treaba”, a încheiat Andone.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Adrian Mihalcea nu consideră că situația de la Dinamo este dezastruoasă, ci grea și a ținut să-și felicite jucătorii pentru meciul făcut cu FC Voluntari, chiar dacă aceștia termină etapa pe ultimul loc din clasament.

ADVERTISEMENT