Fotbal intern

Ioan Andone, anunţ categoric despre venirea spaniolilor la Dinamo: “Nu ştiu dacă îi mai interesează”

27.07.2020 | 12:55
Ioan Andone anunt categoric despre venirea spaniolilor la Dinamo Nu stiu daca ii mai intereseaza
ADVERTISEMENT

La Dinamo este focar de coronavirus, iar rezultatele formației sunt cele mai proaste din istorie. Împreună, acești doi factori negativi sunt gata să o ducă pe Dinamo în eșalonul secund pentru prima dată în istorie. Cel mai probabil acest lucru îi va face pe spanioli interesați de club să dea înapoi.

Dinamo și FCSB sunt unicele echipe din primul eșalon care nu au picat în Liga a doua niciodată. Situația se poate schimba la sfârșitul acestui sezon în care dinamoviștii sunt atacați din toate părțile. Dinamo are 21 de cazuri de coronavirus. Echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu este pe locul 13 în campionat.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au 21 de puncte, sunt la două lungimi de Poli Iași, ocupanta locului de baraj și la șapte de Sibiu. “Câinii” mai au însă de jucat patru restanțe, dar nu se știe când și dacă le vor mai juca. FANATIK a anunţat în exclusivitate planul prin care formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare ar putea să fie salvată.

Ioan Andone, mesaj tranşant despre venirea spaniolilor la Dinamo

”Acum nu știu dacă la Divizia B îi mai interesează. E urât să zici Dinamo la Divizia B, dar eu, sincer, le-aș da o șansă.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum, să joace meciuri de baraj, nu știu. Trebuie să li se dea o șansă, dacă e să retrogradeze, să retrogradeze pe teren, adică să joace.

Nu știu, e o soluție…Așa ghinion cum au avut ei, cu magazionerul, deci numai probleme, cu vânzarea clubului, schimbarea antrenorului, sunt o grămadă.

ADVERTISEMENT

Deci numai ghinioane, nu știu dacă vor mai putea juca vreun meci campionatul ăsta. O să fie Adunare Generală joi, pe 30, și atunci se vor lua niște decizii, sunt niște variante, acum nu știm”, a spus președintele lui FC Voluntari, Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Ultimul meci jucat de Dinamo a fost pe 12 iulie, ”câinii” au remizat pe teren propriu contra lui Poli Iași 1-1. Dinamo ar trebui să joace următorul meci pe 8 august contra lui FC Voluntari după ce partidele cu Sibiul, Chindia Târgoviște și Sepsi au fost amânate.

ADVERTISEMENT
Tags: