Fotbal intern

Ioan Andone, anunț despre cariera lui Gabi Tamaș: „I-a surprins pe toți la antrenamente!” Exclusiv

01.03.2021 | 11:27
Ioan Andone anunt despre cariera lui Gabi Tamas Ia surprins pe toti la antrenamente Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a vorbit despre viitorul lui Gabi Tamaș și este foarte încântat de transferul fotbalistul de 37 de ani. Ba, mai mult, are mare încredere că îi poate ajuta pe cei de la Voluntari să se salveze de la retrogradare.

FANATIK a stat de vorbă cu fostul antrenor al lui Gabi Tamaș de la Dinamo, Ioan Andone, actualul director tehnic al celor de la Voluntari, care a reușit să îl convingă pe fundașul de 37 de ani să revină în Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Fălcosul” este foarte încrezător că Tamaș poate rezolva problemele din apărarea ilfovenilor, chiar dacă în urmă cu câteva luni a suferit o accidentare gravă, dar anunță că și-a revenit 100% și poate fi titular cu Poli Iași pentru prima oară de la revenirea în Casa Pariurilor Liga 1.

Ioan Andone vrea ca Tamaș să continuie și din vară la Voluntari: „Sper să ne salvăm și să rămână la noi”

Ioan Andone consideră că transferul lui Gabi Tamaș este foarte important pentru Voluntari și speră că dacă ilfovenii vor reuși să se salveze de la retrogradare să îl convingă pe fotbalistul rebel să continuie și din vară: „Gabi a semnat până în vară cu noi și sper să ne salvăm de la retrogradare și să rămână la FC Voluntari. Avem nevoie de jucători indiferent de vârsta lor”, a spus directorul tehnic în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor îl cunoaște foarte bine pe Tamaș și a insistat foarte mult ca el să semneze cu FC Voluntari. Și a explicat și de ce acest transfer e atât de important: „Un transfer foarte important pentru Voluntari! L-am adus pentru experiența pe care o are. E un lider în vestiar și aveam mare nevoie pentru că luăm foarte multe goluri. Suntem a doua cea mai slabă apărare din campionat. Sper ca prin venirea lui să arătăm mai multă siguranță”.

Ioan Andone nu e deloc surprins că Tamaș mai poate juca la un nivel înalt chiar și la 37 de ani, mai ales că el a stat mereu foarte bine din punct de vedere al pregătirii fizice și al tonusului muscular:  „Avem nevoie de jucători indiferent de vârsta lor. Avem nevoie de dăruirea lui Gabi Tamaș și de ceea ce poate să facă pe teren. El e un fenomen. Și-a revenit acum 100%! El e un jucător care a stat întotdeauna bine la capitolul pregătire fizică. A avut-o nativ!”, îl laudă fostul său antrenor.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone: „Gabi Tamaș nu ia antrenamentele la mișto! Muncește foarte mult și nu se ferește la greu!”

Chiar dacă e un jucător extrem de controversat care a avut foarte multe derapaje de-a lungul carierei, Ioan Andone mai spulberă un mit și dezvăluie faptul că Tamaș e un exemplu la antrenamente pentru toți ceilalți jucători: „Plus că Tamaș să știți că muncește foarte mult la antrenamente! Gabi nu se ferește la greu și nu ia antrenamentele la mișto!”, a mai explicat acesta.

Ba, mai mult, fundașul central care poate juca și în dreapta, dar și ca mijlocaș la închidere și-a revenit 100% din punct de vedere fizic și e la zi cu pregătirea, așa că are șanse mari să intre ca titular, deși cu FC Argeș a jucat doar 12 minute: „Trage foarte tare și îi impulsionează și pe alții. Sper cu el să ne rezolvăm problemele din apărare, să nu mai primim goluri și să urcăm cât mai repede în clasament.  Tamaș în acest moment poate juca fără probleme 90 de minute. Și-a revenit în totalitate”, a concluzionat Andone pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a oferit un super-interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre eșecul de la CFR Cluj, despre momentul în care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB, dar și despre aventurile bahice, pe care și le asumă în totalitate.

  • 37 de ani are Gabi Tamaș
  • 30 iunie 2021 e data la care îi expiră înțelegerea cu FC Voluntari
  • 200.000 de euro e cota fundașului ilfovenilor, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT