Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ioan Andone are o favorită surpriză la titlu în SuperLiga: „E anul lui!”. Ce spune de „perla” Mazilu. Video exclusiv

Ioan Andone consideră că Farul Constanţa este principala favorită la titlu. Fostul antrenor al lui Dinamo este încântat de Mazilu, despre care spune că are multe calităţi.
14.03.2023 | 11:49
Ioan Andone are o favorita surpriza la titlu in SuperLiga E anul lui Ce spune de perla Mazilu Video exclusiv
Ioan Andone are o favorită surpriză la titlu în SuperLiga: „E anul lui!”. Ce spune de „perla” Mazilu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa şi CFR Cluj intră la egalitate de puncte în play-off, echipa lui Hagi având un minim avantaj de la rotunjire. În lupta pentru titlu speră să conteze şi FCSB sau Universitatea Craiova, echipele de pe locurile 3-4.

Ioan Andone are o favorită surpriză la titlu în SuperLiga: „E anul lui!”

Ioan Andone a declarat la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că anul acesta ar putea fi cel în care Gică Hagi câştigă un nou titlu de campioană, după cel obţinut în 2017:

ADVERTISEMENT

“Cred că Farul sau CFR Cluj sunt favorite. Intră şi FCSB şi Craiova aici. Dar cred că Farul Constanţa se va impune. Cred că e anul lui Gică Hagi. Pot să mă înşel, poate gândesc şi cu inima. Mi-a fost coleg.

Mazilu este un jucător foarte talentat. Gică Hagi cred că are o grămadă în Academie. Dar nu poate să joace cu toţi. Nu poţi să iei campionatul cu şapte de Mazilu. Îţi trebuie echipă solidă, cu experienţă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Să mai apară jucători de 17 ani de nivelul lui Mazilu, să aducem jucători străini de nivelul lui Krasniqi”

Nu faci echipă de copii. Dar este un jucător foarte bun, plăcut, dribling bun, prezenţă în careu. Fixează portarul înainte de a şuta, ridică capul. Sperăm să ajungă şi mai departe, să fie la naţională ca să ajute echipa.

Să mai apară jucători de 17 ani de nivelul lui Mazilu, să aducem jucători străini de nivelul lui Krasniqi. Aşa se ridică nivelul campionatului. Nu să aducem străini mai slabi ca jucătorii români care nu au sume de transfer. 

ADVERTISEMENT

Mă refer la echipele de play-off. Străinii care îi aduci să fie jucători adevăraţi”, a spus Ioan Andone la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

VEZI VIDEO: 

Adrian Mazilu, cinci goluri pentru Farul în acest sezon!

Adrian Mazilu a bifat până acum 12 prezenţe în echipa mare a Farului Constanţa. Atacantul a marcat de patru ori în campionat şi o dată în Cupa României, în confruntarea din Giuleşti, cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a câştigat sezonul regulat din SuperLiga şi doar o echipă a pierdut titlul la finalul play-off-ului din această postură, de la schimbarea sistemului. FCSB a câştigat sezonul regulat în 2021, dar a fost devansată de CFR Cluj în play-off.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT