Fotbal intern

Ioan Andone, atac cu talpa la acționarii spanioli de la Dinamo: ”Stau în Spania la plajă”

22.02.2021 | 19:45
Ioan Andone atac cu talpa la actionarii spanioli de la Dinamo Stau in Spania la plaja
ADVERTISEMENT

Fostul jucător și antrenor al echipei Dinamo București, Ioan Andone, a lansat un atac extrem de dur la adresa acționarilor spanioli de la gruparea din Ștefan cel Mare, pe care îi acuză că au lăsat toate problemele în seama suporterilor.

Reprezentanții fanilor adunați în programul DDB au anunțat că este nevoie de 800.000 de euro pentru ca Dinamo să nu aibă probleme în vederea obținerii licenței și au pus la cale un plan pentru adunarea acestei sume.

ADVERTISEMENT

După doar trei zile, „câinii roșii” au reușit să strângă aproximativ 80.000 de euro doar din vânzarea de tricouri inscripționate cu numele celor înscriși în programul DDB.

Acționarii spanioli de la Dinamo, puși la zid de Ioan Andone

Președintele clubului FC Voluntari, Ioan Andone, este în continuare legat sufletește de Dinamo și după ce a anunțat că și-a plătit cotizația la Programul DDB a lansat o tiradă la adresa acționarilor spanioli.

ADVERTISEMENT

”Nu DDB-ul ar trebui să plătească aceste datorii. DDB e acţionar minoritar, spaniolii ar trebui să achite aceste datorii. Îţi dai seama ce prostie vorbim? DDB, care are 20%, face toate eforturile, iar cei care sunt acţionari majoritari…”, a declarat ”Fălcosul” la Telekom Sport.

”Ei ce fac? Ei doar se laudă că sunt proprietari la Dinamo. Au o societate comercială sub 0, DDB e de admirat ce face. M-au convins chiar şi pe mine acum să dau telefoane. Dau telefoane la prieteni care ziceau că sunt dinamovişti. Spuneau din gură că sunt dinamovişti, acum să îi şi vedem la treabă. Pentru mine, câţi bani a strâns DDB, e inexplicabil.

ADVERTISEMENT

Sunt extrem de organizaţi, vorbesc cu tot felul de companii să cumpere carduri, jos pălăria. DDB trebuie acum să strângă 800 de mii, iar acţionarii majoritari stau în Spania, la Almeria, la plajă, la 29 de grade Celsius. V-am spus, am început şi eu să-mi sun prietenii şi de pe la Hunedoara. Mi-am plătit cardul de 1948 de euro”, a mai spus Andone.

Performanțele sportive sunt ultima grijă pentru fanii lui Dinamo, care sunt acum extrem de preocupați de strângerea banilor pentru obținerea licenței. Fără licență, Dinamo nu va putea evolua în sezonul 2021-2022 al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Deși i-a nemulțumit pe mulți suporteri, care au criticat atitudinea elevilor lui Jerry Gane, dar și pe antrenorul dinamovist, înfrângerea cu Astra nu i-a oprit pe alb-roșii să continuie să cotizeze pentru salvarea echipei și pentru plata datoriilor.

ADVERTISEMENT