Ioan Andone, atac la conducerea dinamoviștilor! ”Torje și Grozav n-au fost doriți la echipă!”

Alexandru Năstase   
in Dinamo
15/03/2019, 16:09
Ioan Andone, atac la conducerea dinamoviștilor! ”Torje și Grozav n-au fost doriți la echipă!” GALERIE FOTO
Ioan Andone este supărat de situația în care a ajuns Dinamo

Managerul general al Voluntariului, Ioan Andone a lansat un atac la conducerea dinamoviștilor! Fostul jucător și antrenor al grupării din Ștefan cel Mare nu s-a ferit de cuvinte și a precizat că în acest moment la Dinamo nu mai există nimic din ce a fost. Nci transferurile din străinătate făcute de Mircea Rednic nu îl încântă prea tare pe Ioan Andone.

Ioan Andone, atac la conducerea dinamoviștilor!

”De la Dinamo a dispărut și spiritul și identitatea. Iar jucătorii români îi numeri pe degetele de la o mână. Știi de Nistor, atât! Nistor este un jucător foarte bun pentru Dinamo, dar, în rest, spuneți-mi românii din ultimii 10 ani care au impresionat și care au plecat la cluburi din străinătate. A dispărut spiritul, atitudinea, nimeni nu mai joacă cu inima. Toată lumea o face pentru bani. Cât e contractul?, când îmi dai banii?”, a spus Andone pentru Digi Matinal la Digi Sport.
Ioan Andone, atac la conducerea dinamoviștilor! Andone
Ioan Andone spune că nu vrea să mai antreneze vreodată în România

Andone, adio antrenorat

De altfel, Andone recunoaște că după experiența din Ștefan cel Mare nici nu și-a mai dorit să antreneze. ”Nu am mai antrenat de atunci, pentru că mi-a dispărut plăcerea. Poate doar să mă mai implic undeva prin străinătate”, a specificat tehnicianul care a lansat apoi un atac la actualii șefi. ”Trebuia vorbit cu tact cu unul ca Torje. Sunt convins că puteau sa dea mult mai mult pentru Dinamo, și el, și Grozav, dar nu dintr-o dată. Veneau din străinătate, unde nu jucau, așa că trebuia și să știi să-i pui în valoare.

Cum să nu-i ții tu în curtea ta? Înseamnă că relațiile dintre antrenori, conducători și jucători nu erau deloc în regulă. N-a existat colaborare, practic nu s-a vrut ca acești jucători să mai fie la Dinamo”, a mai spus Ioan Andone.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

  • 2 este locul pe care îl ocupă Dinamo în play out-ul Ligii 1 Betano

 

Închide ×