Carousel hot news

CFR-DINAMO. O fostă legendă a “câinilor roşii” o vede favorită pe CFR: “Au un lot mai bun”

FC Dinamo Bucureşti o întâlneşte pe CFR Cluj în etapa a 5-a a Ligii 1, cele două echipe sunt despărţite de un singur punct în clasament. Clujenii au obţinut 10 puncte în primele 4 etape ale...
Autor: Razvan Nicolae | 10.08.2017 | 14:15
CFR-DINAMO. O fostă legendă a

FC Dinamo Bucureşti o întâlneşte pe CFR Cluj în etapa a 5-a a Ligii 1, cele două echipe sunt despărţite de un singur punct în clasament. Clujenii au obţinut 10 puncte în primele 4 etape ale noului sezon, în timp ce “câinii roşii” au strâns 9 puncte, ambele echipe pierzând puncte în meciurile cu FC Botoşani.

Ioan Andone CFR – Dinamo. Ioan Andone, fost antrenor al ambelor echipe, a vorbit despre derby-ul etapei a 5-a. Tehniciaunul de 57 de ani o vede pe CFR Cluj drept favorită în meciul de joi, motivul fiind că echipa antrenată de Dan Petrescu nu a jucat în cupele europene. Antrenorul care a stat pe banca lui Dinamo în sezonul trecut a precizat că plecările lui Nistor şi a lui Palici pot fi considerate drept nişte pierderi importante.

Ioan Andone CFR – Dinamo. “Cred că va fi un meci echilibrat, cu puţin în favoarea celor de la CFR. Şi prin prisma lotului, dar şi pentru că nu au avut cupe europene, ca Dinamo. Cred că va fi un meci frumos. Dinamo vine după eşecul de la Bilbao, nu are moral bun. Dar Dinamo, dacă nu va pierde jucători până la final, va prinde primele 3 locuri fără probleme. Se poate bate la titlu. Nistor şi Palici au fost pierderi importante. Eu ştiu ce e acolo. Şi anul trecut am sperat la titlu, chiar şi când eram pe locul 6″, a declarat Ioan Andone pentru dolcesport.ro.

Ioan Andone a antrenat-o pe Dinamo în trei rânduri, 2003-2005, 2010-11 şi 2016-17, în timp ce pe banca lui CFR Cluj a avut două mandate, 2007-08 şi 2012. Antrenorul de 57 de ani a câştigat 5 trofee pentru Dinamo, în timp ce alături de ardeleni a obţinut 3 trofee. Ultima oară, Andone a pregătit-o pe Dinamo de unde a plecat la începutul primăverii lui 2017.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!