Sport

Ioan Andone, șocat de îndepărtarea lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Off, ce veste mi-ați dat!” Exclusiv

Ioan Andone a primit vestea demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo chiar de la FANATIK, iar fostul mare jucător și antrenor al „câinilor” consideră că e o mare greșeală.
21.12.2021 | 18:18
Ioan Andone socat de indepartarea lui Mircea Rednic de la Dinamo Off ce veste miati dat Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dinamo l-a dat afară pe Mircea Rednic fără ca măcar să fie anunțat, iar Flavius Stoican este noul antrenor al „câinilor”.

Suporterii dinamoviști au luat foc și amenință că nu vor mai plăti contribuțiile financiare, în timp ce administratorul special Iuliu Mureșan a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre plecarea de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone e de părere că demiterea lui Rednic e o greșeală: „Până acum două săptămâni îl susțineau toți!”

„Aoleu! Nu știam. Aoleu! Nu mă așteptam la asta. Off, ce veste mi-ați dat! Prima oară am auzit de la dumneavoastră! Credeam că va reuși Mircea. Chiar o să îi dau un telefon. A mers într-o situație proastă, dezastruoasă și văd că nu a reglementat-o dar mă mir că nu l-au lăsat să continue. 

Sunt convins că rezultatele au decis, pentru că a avut trei meciuri pe care trebuia să le câștige cu UTA, Rapid și Mioveni și alta era situația. A pierdut în ultimele minute de prelungiri. 

ADVERTISEMENT

Păcat pentru că are experiență Mircea și putea să redreseze Dinamo dar nu știu de ce….. Până acum două săptămâni îl susțineau toți. Acuma dintr-o dată gata!”.

Ce spune Ioan Andone despre numirea lui Flavius Stoican pe banca lui Dinamo: „Nu știu dacă e o soluție mai bună”

„Mhmm…. nu știu ce să mai zic! Sincer! Pe Flavius Stoican l-am avut jucător. Un fotbalist bun și un antrenor care a mai fost la Dinamo și a reușit să termine pe locul șase. Nu știu dacă e soluție mai bună decât Mircea Rednic.  

ADVERTISEMENT

E foarte dificil să vii acum la Dinamo. O să aibă foarte, foarte mult de muncă. Dinamo trebuie să-și construiască o echipă. O ia de la început. În vară era vorba că iar se construiește. Apoi a intrat în insolvență… Văd că trece timpul și sper să n-ajungă la retrogradare.

Chiar am fost de curând la Săftica să îl salut pe el și pe Iulică Mihăescu. Am vorbit multe lucruri și în principal de Dinamo. Era îngrijorat de situație, de jucători. Cred că e o situație foarte complicată”.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone nu crede că demiterea lui Rednic e un capăt de drum în cariera de antrenor: „Își va găsi în străinătate”

„Nu cred că e ultimul contract. Mircea va mai antrena. Lui îi place, a continuat, își va găsi în străinătate. Poate nu își va găsi o perioadă în România, dar va merge afară. 

Am înțeles că sunt vreo 40 de jucători. Trebuie să își echlibreze lotul pe posturi, să restructureze un lot, să fie concurență și jucători de valoare apropiată pe posturi. Mai sunt nouă etape și apoi vine playoutul. Trebuie să fie atenție cum vor face lotul. Asta e foarte important. Poți să îl aduci pe Mourinho și nu rezolvă problema dacă nu ai un lot cu care să te poți salva de la retrogradare.

Nu ștu, nu pot să îmi dau seama. Trebuie să fie atenți, să aibe înțelepciune și inteligență și au nevoie de experiență pentru a rezolva aceste probleme. Ar trebui să mai aducă trei-patru jucători dar nu mai mulți! În niciun caz mai mult”, a declarat Ioan Andone în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT