Fotbal intern

Ioan Andone, dezvăluire despre situația de la Dinamo! ”Dacă voiam și acum eram antrenor”

14.10.2018 | 18:03
Ioan Andone dezvaluire despre situatia de la Dinamo Daca voiam si acum eram antrenor

Managerul general al clubului FC Voluntari, Ioan Andone, a făcut câteva dezvăluiri despre situația de la Dinamo București. ”Fălcosul” a spus că a avut un contract foarte bun în Ștefan cel Mare și a precizat că dacă voia și acum era antrenorul ”câinilor”.

”Eu, dacă voiam, şi acum eram antrenor la Dinamo, pentru că banii nu mi-i dădeau nici până acum. Şi eu am avut un contract cu Dinamo la fel. Erau nişte clauze de… Nu are rost să le comentăm, că nu-i frumos. Referitor la ceea ce mi-a oferit mie. Eu am spus: ce e asta? L-am luat, i-l dau la un avocat. Stai, stai! Stai că îl corectez eu. Şi aşa a apărut clauza de 150.000 de euro”, a spus Andone la Telekom Sport.

Ioan Andone, dezvăluire despre situația de la Dinamo: ”Pe Claudiu parcă îl caută ghinionul”

”Ce să pot să comentez? Pe Claudiu parcă îl caută ghinionul. Nu avea ce să schimbe. Putea să nu piardă la Botoşani. Îl schimba atunci?”, a comentat Ioan Andone situația actuală de la Dinamo București, după ce oficialii clubului au decis înlocuirea lui Claudiu Niculescu cu Mircea Rednic.

Ioan Andone pe banca tehnică a echipei Dinamo București
Ioan Andone pe banca tehnică a echipei Dinamo București

Sâmbătă, la aflarea veștii că Dinamo l-a demis pe Claudiu Niculescu, Ioan Andone i-a atacat în termeni duri pe conducătorii grupării. El a afirmat că fostul atacant al ”câinilor” nu trebuia schimbat și merita să fie păstrat cel puțin până în iarnă.

Mircea Rednic și-a stabilit staful tehnic

Fostul fotbalist Ianis Zicu a prezis o schimbare masivă de lot la Dinamo București în pauza de iarnă. Trecut prin Ștefan cel Mare, Zicu este de părere că Mircea rednic va da afară cel puțin 10 jucători din actualul lot.

Mircea Rednic a ajuns la un acord cu patronul Ionuț Negoiță pentru a prelua pentru a patra oară în carieră conducerea tehnică a lui Dinamo. ”Puriul” îl va avea ca secund pe Iulian Mihăescu, antrenor cu portarii va fi Cătălin Grigore, iar Paolo Potocnik va fi preparator fizic.