Sport

Ioan Andone îi întristează pe fanii lui Dinamo: „Se vor bate la retrogradare și la anul, dacă se salvează acum”

Ioan Andone i-a întristat pe fanii lui Dinamo, comentând situația clubului, despre care spune că și în condițiile în care s-ar menține în Casa Pariurilor Liga 1, viitorul acestuia este sumbru.
25.03.2022 | 17:10
Ioan Andone ii intristeaza pe fanii lui Dinamo Se vor bate la retrogradare si la anul daca se salveaza acum
ADVERTISEMENT

„Fălcosul” nu vede luminița de la capătul tunelului pentru Dinamo, doar dacă va fi preluată de un om de afaceri iscusit, dându-l exemplu pe Victor Angelescu, patronul Rapidului.

Ioan Andone îi întristează pe fanii lui Dinamo

Ioan Andone i-a întristat pe fanii lui Dinamo, anunțând că situația clubului va rămâne dificilă și în sezonul următor chiar dacă clubul se va salva de la retrogradare:

ADVERTISEMENT

„E greu pentru Dinamo și în play-off. Au avut timp să se pregătească cum vrea Dusan Uhrin, să vedem ce va fi după pauza meciurilor naționale.

Am văzut și ce se întâmplă în Liga 2. N-am văzut U Cluj, am văzut în schimb Hermannstadul, care are o echipă bună, dar tot Dinamo ar fi favorită pentru că are un lot mai bun”.

ADVERTISEMENT

„Dacă se salvează, Dinamo nu va arăta schimbată față de ultimii trei ani. Nu îi văd un viitor, se vor lupta tot să nu retrogradeze.

Cine să vină? Să vină Dumnezeu? Să vină Șerdean de la Alba Iulia cu 5 milioane de euro… nu e vreun viitor extraordinar”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone: „După Negoiță a venit prăpădul!”

Ioan Andone a continuat și a vorbit despre cum arăta Dinamo sub comanda lui Ionuț Negoiță, pe care l-a caracterizat drept un „bun plătitor”, fiind de părere că după plecarea acestuia de la club, „câinii” au început să sufere din ce în ce mai tare:

„Cu un om de afaceri poți să faci treabă, cum s-a întâmplat la Rapid cu Victor Angelescu. La Dinamo nu prea a fost nici Ionuț Negoiță. Ionuț a fost un bun plătitor, nu au fost probleme mari cu el la Dinamo, dar după el a venit prăpădul”.

ADVERTISEMENT

„Dinamo nu mai are nici academie bună, nu mai au nimic, întreabă-i pe unde se antrenează, pe unde se duc.

Nici cu Negoiță nu mai era o academie bună. Și dacă se salvează de la retrogradare, Dinamo nu arată bine!”, a mai spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT
Tags: