Sport

Ioan Andone a fost dorit la Dinamo: „M-a sunat Nicolae Badea să fiu secundul lui Rednic!”. De ce a refuzat

Ioan Andone a dezvăluit că Nicolae Badea l-a sunat pentru a-l aduce la Dinamo ca antrenor secund, însă acesta și-ar fi dorit o funcție de conducere în cadrul clubului, pentru a ajuta mai mult echipa.
11.11.2021 | 10:02
Ioan Andone a fost dorit la Dinamo Ma sunat Nicolae Badea sa fiu secundul lui Rednic De ce a refuzat
Ioan Andone a fost dorit la Dinamo ca antrenor secund al lui Mircea Rednic. Sursă foto: replicahd.ro
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a făcut o previziune sumbră despre Dinamo, pe care o vede salvându-se de la retrogradare, însă știe că problemele nu se rezolvă doar prin rămânerea în Liga 1.

„Fălcosul” consideră că problemele economice ale lui Dinamo sunt mai mari decât problemele sportive, deși „câinii” sunt penultimii din campionat la finalul turului.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone a fost dorit la Dinamo

Ioan Andone a mărturisit că a fost dorit recent la Dinamo, acolo unde Nicolae Badea l-a chemat pentru a fi secundul lui Mircea Rednic: „Planul de insolvență va fi aprobat greu. Salvarea de la retrogradare se poate, dar ce faci după?

E foarte greu ce se dorește la Dinamo. Eu zic că e mai greu e să rezolvi situația economică, situația sportivă poate să fie rezolvată, Mircea a avut și mult ghinion, dar mai sunt puncte în joc, Dinamo poate să se salveze, are forța necesară.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic m-a vrut secundul lui și i-am spus că vin doar ca șeful lui. M-am trezit cu un telefon de la domnul Badea, dacă pot să vin ca secund și i-am spus că vin, dar doar ca șeful lui”.

Nu sunt bani la Dinamo, nici pentru Marius Niculae, nici pentru Răducioiu, nu am vorbit cu Radu, nu știu ce i-au propus, ce nu i-au propus, dar el vrea să fie apreciat și să muncească pentru Dinamo, nu să meargă și să stea într-un birou”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone i-a luat apărarea lui Gigi Becali în disputa cu Edi Iordănescu

Ioan Andone îi ține partea lui Gigi Becali, care l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru jocul FCSB-ului. „Fălcosul” este de părere că patronii au dreptul să își exprime opinia în legătură cu echipa, fiind de părere că FCSB nu a jucat bine, chiar dacă a avut șapte victorii consecutive:

„Nu mă surprinde situația. Are șapte victorii consecutive, dar spuneți-mi un meci bun din astea șapte, unul. Edi e un băiat admirabil, dar echipa nu a arătat mare lucru.

ADVERTISEMENT

Patronii sunt nemulțumiți de joc, am auzit declarațiile lui Gigi, el ce să spună, mamă jucăm atât de bine, suntem cei mai buni din România”.

„Să ne punem și în locul lui. I-a dat toată responsabilitatea lui Edi, eu sunt convins că îl lasă în pace, dar nici el nu putea să vină și să spună că e încântat de ce vede”, a mai spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT