Sport

Ioan Andone, dur cu fotbaliștii de la FCSB: „Pe Karagandy o băteai și fără antrenor!”

Ioan Andone a fost dur la adresa fotbaliștilor de la FCSB.
24.08.2021 | 22:48
Ioan Andone dur cu fotbalistii de la FCSB Pe Karagandy o bateai si fara antrenor
ADVERTISEMENT

Ioan Andone este de părere că echipele românești trec printr-un moment de blocaj psihic în ceea ce privește meciurile europene, fiind de părere că FCSB putea trece de Șahtior Karagandy fără să fie condusă de pe banca tehnică de nimeni.

„Fălcosul” este convins că există o diferență imensă între FCSB și Șahtior Karagandy, amintind de perioada în care a antrenat în Kazahstan.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, dur cu fotbaliștii de la FCSB

Ioan Andone a avut o răbufnire în direct la TV, când a comentat declarațiile lui Vali Crețu în exclusivitate pentru FANATIK, despre meciul cu Șahtior Karagandy, în care fostul antrenor Dinu Todoran a uitat echipa de start:

„Hai mă, să fim serioși! Pe Karagandy o bați și fără antrenor… am antrenat și eu pe acolo, ce Dumnezeu, știu valoarea lor. E greu pentru Tănase, golgheterul campionatului, să marcheze?

ADVERTISEMENT

Și nu doar el și ceilalți. Coman, Moruțan, că tot pleacă acum la Galatasaray, Tavi Popescu, Olaru…”.

„E vorba că suntem căXXXXoși și simt că am început din nou să prindem frică de meciurile europene”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

L-a criticat dur și pe Vali Crețu

Ioan Andone l-a criticat dur pe Vali Crețu pentru declarațiile dure făcute la adresa lui Dinu Todoran, fostul antrenor al FCSB-ului: Nu se face așa ceva niciodată, nu era treaba lui Crețu să comenteze ce a făcut fostul antrenor.

Așa pot să-l iau și eu la întrebări pe el. Câte pase decisive a dat de când a venit la FCSB, că tot e fundaș lateral. Dar câte centrări de gol are în carieră?

ADVERTISEMENT

Are 10 centrări de gol? Nu prea cred”, a mai spus Ioan Andone.

Ioan Andone, surprins de evoluția lui Aissa Laidouni

Ioan Andone a recunoscut că a fost surprins de evoluția lui Aissa Laidouni, unul dintre titularii incontestabili ai lui Ferencvaros, formația calificată în sezonul trecut în grupele Champions League și care se luptă și în actualul sezon pentru un loc la „masa bogaților”.

„Da, l-am văzut și eu. Mă surprinde că la noi nu era un titular de drept și nu era atât de profesionist! Am văzut că a jucat mult în Ungaria și că este apreciat de toată lumea.

La noi mai avea diverse probleme când i se punea lui să plece în Franța. Primeam mesaje că nu se simte bine o rudă și trebuie să meargă să o viziteze și așa pleca el vreo două zile prin Franța”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,77 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: