Fotbal intern

Ioan Andone explică de ce Gigi Becali și-a trimis vedetele în vacanță: ”Vrea să-i vândă”

26.07.2020 | 14:23
Ioan Andone explica de ce Gigi Becali sia trimis vedetele in vacanta Vrea sai vanda
ADVERTISEMENT

Președintele clubului FC Voluntari, Ioan Andone, a explicat de ce finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, și-a trimis vedetele în vacanță înainte de încheierea sezonului.

Latifundiarul din Pipera a decis să-i menajeze pe Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Valentin Crețu și Ovidiu Popescu pentru finalul play-off-ului, deși ”roș-albaștrii” mai au de jucat trei meciuri.

ADVERTISEMENT

FCSB este ieșită din calculele la titlu, dar și-a asigurat participarea în viitoarea stagiune a Europa League, după ce a câștigat Cupa României, scor 1-0 în finala cu Sepsi OSK.

De ce au luat vacanță vedetele lui Gigi Becali

Decizia lui Gigi Becali de a-și trimite vedetele în vacanță mai devreme nu a fost pe placul celor de Univeersitatea Craiova, dar nici a oficialilor LPF, însă Ioan Andone a încercat să explice de ce FCSB-ul a luat o astfel de hotărâre.

ADVERTISEMENT

”FCSB-ul are un lot mare, a şi dovedit-o cu Dinamo în meciurile de Cupă cu jucătorii tineri. Cred că Gigi şi conducerea tehnică au hotărât să-i odihnească şi în ideea că nu ştii când începi campionatul sau se gândeşte la sănătatea lor şi nu mai riscă”, a declarat Andone la Telekom Sport.

”El şi-a îndeplinit obiectivul, e singura care ştie că joacă în Europa, celelalte nu sunt stabilite. Ori îi odihneşte pentru următorul campionat, pentru preliminarii, ori vrea să-i vândă. Nu riscă să-i accidenteze, mai ales că are cu ce să joace, are Perianu, sunt o grămadă”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Deși lipsită de marile vedete, FCSB s-a impus în meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în ciuda faptului că a avut o serie de tineri neexperimentați pe teren. Acesta a fost primul succes în campionat al ”roș-albaștrilor” de la reluarea sezonului.

Contactat de FANATIK pe subiectul jucătorilor odihniți de FCSB, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a afirmat că oltenii nu stau în ajutorul care ar fi putut să le fie oferit de echipa lui Gigi Becali, care mai are de jucat cu CFR Cluj, formație care se luptă la titlu cu juveții.

ADVERTISEMENT