Andone desfiinţează Dinamo! “N-am trăit în 30 de ani aşa ceva!”

Alex Bradescu    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
02/02/2018, 15:48
Andone desfiinţează Dinamo! “N-am trăit în 30 de ani aşa ceva!”

Ioan Andone nu uită felul în care a fost îndepărtat de la Dinamo. “Fălcosul” a vorbit despre felul în care se fac mutările la clubul din Ştefan cel Mare, dând exemplu un episod din perioada de mercato atunci când el era pe banca formaţiei patronate de Ionuţ Negoiţă. 

“Ce am trăit acolo nu am trăit nicăieri în cei aproape 30 de ani de carieră. Mi l-au vândut pe Rotariu în ultimele 6 ore ale perioadei de transferuri. Echipa era făcută cu el, jucasem multe meciuri amicale, echipa reacţiona cum voiam eu, iar ei mi l-au vândut cu 3 zile înainte de meciul cu Viitorul. Cum te simţi tu, antrenor, pe bancă, atunci când păţeşti asta? Eu am aflat de vânzarea lui la 7 seara”, a povestit Andone pentru Prosport. 

Ioan Andone: “A fost o prostie să mă întorc!”

Andone a fost demis cu doar trei etape înainte de play-off, Cosmin Contra fiind înlocuitorul său. Andone spune că nu a înţeles nimic din ce s-a întâmplat în Ştefan cel Mare când a condus echipa, Ionuţ Negoiţă fiind principalul vinovat. 

“A fost o prostie din partea mea să mă întorc la Dinamo. M-am întors pentru că am crezut în proiectul acela, dar nu am înţeles nimic din ceea ce s-a întâmplat. Cred că nici suporterul dinamovist nu înţelege. Eu cunosc bine ceea ce e la Dinamo, dar am visat că pot face lucrurile să meargă. Mi-au vândut 4 titulari, au luat 4 milioane de euro, iar eu a trebuit să plec după 7 luni pentru că periclitam intrarea în play-off”, a mai declarat Andone. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.