Fotbal intern

Ioan Andone îl critică pe George Pușcaș pentru penalty-ul ratat cu Norvegia: ”Nu eşti pe maidan să iei mingea”

14.11.2019 | 10:33
Ioan Andone il critica pe George Puscas pentru penaltyul ratat cu Norvegia Nu esti pe maidan sa iei mingea
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ioan Andone îl critică pe atacantul George Pușcaș pentru penalty-ul ratat în meciul cu Norvegia din preliminariile Campionatului European din 2020. Directorul general al clubului FC Voluntari i-a transmis selecționerului Cosmin Contra să-l certe pe fotbalist în fața întregului lot, dar în același timp să-l folopsească titular cu Suedia.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,06 este cota pentru “2 la pauză sau la final” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ioan Andone îl critică pe George Pușcaș pentru penalty-ul ratat cu Norvegia: ”E multă prostie aici”

”L-aș muștrului în faţa echipei, dar l-aș folosi titular. Nu are voie un jucător să nu respecte colegii şi antrenorul. Că aia e chestie de respect. Nu există, nu eşti pe maidan să iei mingea ‘bat eu penalty!’ Nu există aşa ceva în fotbalul profesinist. Există pe maidan când joci între blocuri”, și-a început Ioan Andone critica pentru George Pușcaș după penalty-ul ratat cu Norvegia.

”Şi curajul ăsta al lui, nebun, care a luat mingea şi a zis că bate într-un moment extrem de important pentru rezultatul final, poţi să zici că e pozitiv. Dar e şi multă prostie aici. Să nu respecţi ceea ce spune antrenorul. Am văzut cazuri similare exclus din lot, trimis la echipa a doua”, a mai spus fostul internațional la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”La fundaşii centrali îţi trebuie continuitate”

În același timp, fostul fundaș deplânge absența lui Florin Andone și crede că selecționerul ar putea folosi și un sistem cu doi atacanți: ”Avem forță ofensivă. Mitriţă e în formă, mai sunt Ianis Hagi, Stanciu, Budescu. Eu cred că ai nevoie de unul ca Budescu. Ar putea încerca chiar mai multe sisteme, chiar cu doi atacanţi. Budescu vârf fals, sau Alibec – Puşcaş. Adică amândoi de forţă să se bată cu ăia”.

”La fundaşii centrali îţi trebuie continuitate. Să fie un cuplu în care ori să fie un jucător cu experienţă lângă unul din Nedelcearu sau Rus, sau să îi lase pe amândoi. Pentru că soluţii multe nu are. Să se apuce să schimbe la un meci decisiv, Burcă-Cristea, greu. În stânga cred că va fi Bancu. Îţi trebuie jucător de bandă ofensiv”, a mai afirmat Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României  va întâlni Suedia, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, iar trei zile mai târziu va juca pe Wanda Metropolitano din Madrid, tot de la ora 21:45. Ambele întâlniri vor fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Pentru  a se califica la Euro 2020, ”tricolorii” trebuie să învingă Suedia și să scoată un punct în Spania.