Fotbal intern

Ioan Andone îl face praf pe Adrian Mutu! ”Eu l-am adus la Dinamo și el m-a lucrat”

14.01.2019 | 12:41
Ioan Andone il face praf pe Adrian Mutu Eu lam adus la Dinamo si el ma lucrat

Managerul general al clubului FC Voluntari, Ioan Andone, l-a făcut praf pe fostul internațional Adrian Mutu, despre care a spus că l-a lucrat în perioada în care a antrenat ultima dată formația Dinamo București. Fostul tehnician al ”câinilor” nu l-a iertat nici pe patronul Ionuț Negoiță, declarând că s-a făcut de râs din cauza lui.

”Nu am ce să vorbesc cu Mutu. Eu îl aduc în club și el mă lucrează pe mine! Doamne, ferește-mă de așa ceva! Nici nu se va mai întâlni el cu mine! Poți să ai dialog cu oamenii din ăștia? Mutu a venit la Dinamo și a început să vorbească despre mine și despre echipă în necunoștință de cauză. Cel mai tare te doare, ca antrenor, când unul își dă cu părerea fără să știe, fără să fi văzut antrenamentele. Nu mă feream de el, putea să vină și în vestiar, dar nu apărea. El venea la meciuri și apoi numai prostii declara”, a spus fostul fundaș pentru gsp.ro.

Ioan Andone și Adrian Mutu în timpul unei conferințe de presă la Dinamo
Ioan Andone și Adrian Mutu în timpul unei conferințe de presă la Dinamo

Ioan Andone îl face praf pe Adrian Mutu: ”Trebuie să ai caracter ca antrenor”

Întrebat dacă nu s-a gândit la faptul că Adrian Mutu urmărea să-i ia locul la Dinamo București, Ioan Andone a răspuns: Nu, nu avea intenția să fie antrenor. Unul care e pasionat de fotbal, de antrenorat, caută să învețe. Mutu nici nu venea la antrenamente. Trebuie să ai caracter ca antrenor și să fii bărbat adevărat, să nu trăiești din trecut, să nu te dai exemplu pe tine ca jucător. Mutu e inteligent și a avut antrenori mari: Mourinho, Prandelli, Lippi. Dacă a învățat ceva de la ei ar putea să devină antrenor. Problema e că în Emirate, la echipa a doua a unui club, el s-a îngropat. Mai bine rămânea în România în Divizia B și promova cu o echipă”.

Ioan Andone a dezvăluit că în vară a fost oferta de CFR Cluj, imediat dupăă demiterea lui Edi Iordănescu: ”Am refuzat pentri că m-a contrariat faptul că patronul Varga m-a sunat la o oră după meciul cu Malmo. Cum e posibil așa ceva? La o oră după meciul tur el schimba antrenorul? Mai era o manșă, echipa se putea califica. Iuliu Mureșan n-ar mai fi avut influență, dacă m-aș fi dus eu. Oricum, cei de la CFR se gândeau să-l pensioneze pe Mureșan încă din iarna trecută, nu de astă-vară! El a petrecut 17-18 ani acolo, era destul. Așa că nu-mi era teamă de Mureșan, deși de câte ori m-am dus la CFR am avut conflicte cu el”.