Fotbal intern

Ioan Andone îl ironizează pe Adi Mutu: “Eu sunt şeful lui”

14.07.2018 | 07:46
Ioan Andone il ironizeaza pe Adi Mutu Eu sunt seful lui

Ioan Andone îl ironizează pe Adi Mutu, după ce “Fălcosul” a venit în funcţia de director tehnic la FC Voluntari, echipă de unde “Briliantul” a fost dat afară la finalul acestei stagiuni.

Totul a început între Andone şi Mutu pe vremea când cei doi lucrau împreună la FC Dinamo Bucureşti, iar directorul clubului l-a dat afară pe antrenor pentru a-l aduce pe Cosmin Contra. Acum, rolurile s-au inversat, iar oficialul echipei din Ilfov îi atrage atenţia că el iar fi şef, dacă ar reveni la echipa care tocmai i-a rupt contractul.

Ioan Andone îl ironizează pe Adi Mutu

“Dacă Mutu vine înapoi la echipă îl aștept cu mare drag. Acum eu sunt șeful lui. Din câte știu a primit notificare că i s-a rupt contractul, dar mai multe nu știu. N-am văzut meciurile lui Dinamo. Au avut un început bun. Nistor și Hanca duc greul echipei. Sunt omogeni, asta e o calitate a echipei Dinamo. Nu știu ce obiectiv au, nu știu dacă și-au propus cupele europene. Nu poți spune că e New Dinamo.

Noi la Voluntari vrem să intrăm în play-off. De la noi au plecat mulți jucători aflați la final de contract. S-ar putea să mai vină un jucător sau doi”, a spus Ioan Andone.

Ioan Andone îl ironizează pe Adi Mutu. Fostul director şi fostul antrenor de la Dinamo
Ioan Andone îl ironizează pe Adi Mutu. “Briliantul” era prezentat la Dinamo

Citeşte şi:

  • Becali l-a dat afară pe Mutu de la Voluntari! Cum a fost posibil
  • De ce a fost dat afară Adi Mutu. “Şi ce dacă n-am retrogradat!?”
  • Ioan Andone îl înţeapă pe Adi Mutu. “Probabil va alege o altă meserie!”