Sport

Ioan Andone intervine în conflictul Răzvan Marin – Mirel Rădoi: „A fost tupeu! Ciocul mic, că-ți vine rândul să joci!”

Ioan Andone a intervenit în conflictul dintre Răzvan Marin și Mirel Rădoi.
09.09.2021 | 20:03
Ioan Andone intervine in conflictul Razvan Marin  Mirel Radoi A fost tupeu Ciocul mic cati vine randul sa joci
ADVERTISEMENT

„Fălcosul” este de părere că Răzvan Marin nu ar fi trebuit să se plângă în fața presei de faptul că nu a jucat mai multe minute la echipa națională și consideră că ar fi fost mai adecvat să nu spună nimic.

Ioan Andone a recunoscut că Răzvan Marin este un fotbalist care îi place și despre care este sigur că va fi titular mult timp în echipa națională, însă trebuie să fie mai prudent la declarațiile pe care le face când e supărat.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone intervine în conflictul Răzvan Marin – Mirel Rădoi

Ioan Andone a intervenit în conflictul dintre Răzvan Marin și Mirel Rădoi, spunând că mijlocașul lui Cagliari a greșit când s-a plâns de faptul că nu a jucat mai multe minute la echipa naționlă:

A fost tupeu, a muncit bine la Cagliari, dar ciocul mic, antrenează-te, că sigur vin meciurile în care vei fi titular, că el e jucător să fie titular la națională.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place Răzvan Marin, dacă eram antrenorul naționalei, eu îi găseam loc în primul 11. Dar acum taci din gură, ești în lotul echipei naționale!

Erai sigur că România bătea cu tine în echipă? Până la urmă, Rădoi a fost inspirat, a făcut 7 puncte din 9. Mai erau jucători egoiști pe vremea mea, îmi venea să-i iau la pumni, se supărau că erau schimbați în minutul 60 în loc să pună mai presus rezultatul echipei

ADVERTISEMENT

Nu a fost nici un meci reușit. Altceva a fost Islanda. A lipsit doar Alibec, în rest au fost tot cei de la primul meci”.

Și Bogdan Stelea a comentat momentul, încercând să înțeleagă ce a simțit cu adevărat Răzvan Marin: În momentul în care un jucător e titular la un club bun din străinătate, are pretenția să fie folosit.

ADVERTISEMENT

Numai că se poate întâmpla să fie anumite circumstanțe, în care el nu a jucat chiar bine, ceea ce l-a forțat pe selecționer să caute soluții”.

„Nedelcu dă o siguranță mai mare defensivă, Răzvan e altfel, el ajută defensiva, dar urcă mult și în atac și sunt unele meciuri în care e nevoie de mai multă prudență.

Eu aș fi jucat cu ambii, dar e greu că însemna să-l scoți pe Stanciu de-acolo și nu aveai cum”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

„Cred că Mirel a făcut bine să joace cu Markovic!”

Ioan Andone a continuat și a vorbit și despre titularizarea lui Jovan Markovic pentru meciul cu Macedonia de Nord: „Nu sunt de acord. Cred că a făcut bine să joace Markovic acolo. Am lucrat și cu tineri și cu jucători experimentați. Tinerii sunt oscilanți.

El anul trecut a jucat puțin la Clinceni și joacă acum la Craiova că sunt accidentați atacanții. A jucat Man mai bine? Nu trebuie să îi dăm în cap, e un copil care poate crește frumos”.

„Dacă te uiți, a pierdut mingi, cred că dacă aveam un atacant cu experiență poate dădeam gol. Dar a făcut și câteva faze bune acolo.

Mă, cât poate la ora actuală, a dat. Că avem nevoie de altul, avem, dar pentru acum a fost în regulă. Nu cred că se baza Rădoi pe el, intra Tănase vârf fals. Putea să joace și cu Hagi vârf fals, dacă-l avea”, a mai spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT