Fotbal intern

Ioan Andone laudă întoarcerea lui Mulțescu la Dinamo: „E verde la minte!”

16.03.2021 | 21:51
Ioan Andone lauda intoarcerea lui Multescu la Dinamo E verde la minte
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a vorbit despre situația de la Dinamo și crede că Gigi Mulțescu este cel mai în măsură antrenor să preia frâiele clubului din „Ștefan cel Mare” și să o salveze din nou pe Dinamo. FANATIK a anunțat în exclusivitate venirea lui Gigi Mulțescu pe banca tehnică a „câinilor”.

Totodată, „Fălcosul” crede că va fi un play-out foarte greu pentru toate echipele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării, chiar și pentru Poli Iași, ultima clasată din campionat.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone crede însă că situația din prezent de la Dinamo este mult mai complicată decât cea din sezonul trecut, când Dinamo a fost la un pas să retrogradeze.

Ioan Andone laudă decizia dinamoviștilor de a-l readuce pe Gigi Mulțescu

Ioan Andone a vorbit despre situația de la Dinamo și crede că Gigi Mulțescu este antrenorul perfect pentru a salva echipa, deși este un sezon mult mai dificil pentru „câini” chiar și față de cel trecut:

ADVERTISEMENT

„Jerry probabil a avut o discuție, el a fost un interimar la început. Nu știu cu cine s-a consultat, ce s-a consultat, dar DDB-ul putea să vorbească cu el.

L-au pus pe Gigi. Gigi cred că e omul cel mai portivit, cunoaște jucătorii, cunoaște clubul, dar situația e mai grea decât în vara trecută. Gigi e verde la minte, dar situația e grea acum”.

ADVERTISEMENT

„Orice echipă din play-out are șanse să retrogradeze!”

Ioan Andone a continuat și a vorbit despre șansele echipelor care vor juca în play-out de a se salva de la retrogradare. Orice echipă care va fi în play-out are șanse să retrogradeze. Anul ăsta a fost un an special, să sperăm că va fi doar anul ăsta.

Nu am avut timp să facem o pregătire corespunzătoare, ne-am antrenat pe terenuri sintetice, dar nu avem în România unele de foarte bună calitate. Se plângeau jucătorii mai bătrâni după vreo trei antrenamente, dar sperăm să nu mai fie un astfel de sezon și la anul.

ADVERTISEMENT

E egalitate și între Iași și cine va fi pe locul șapte, credeți-mă pe mine. Se poate întâmpla absolut orice”, a mai spus Ioan Andone la TV TelekomSport.

  • 61 de ani a împlinit Ioan Andone pe 15 martie
ADVERTISEMENT