Fotbal intern

Ioan Andone, noul preşedinte de la FC Voluntari!

15.07.2020 | 13:40
Ioan Andone noul presedinte de la FC Voluntari
ADVERTISEMENT

Ioan Andone, legenda lui Dinamo, va fi noul preşedinte al grupării FC Voluntari. „Fălcosul“ a ocupat până acum funcţia de manager general al formaţiei ilfovene.

Ioan Andone face parte din conducerea lui FC Voluntari din 25 iunie 2018, când a fost adus pe poziţia de manager general.

ADVERTISEMENT

Andone, în vârstă de 60 de ani, preia funcţia de la Bogdan Nicolae, care condus clubul ilfovean până acum. Acest lucru înseamnă că „Fălcosul“ nu va mai reveni la echipa sa de suflet: Dinamo.

Ioan Andone, preşedinte la Voluntari. Adio, Dinamo!

Fosta legendă a „câinilor“ a fost implicat în încercarea de vânzare a clubului din Ştefan cel Mare, prezentându-i lui Ionuţ Negoiţă un grup de investiţii care ar fi dorit să preia echipa.

ADVERTISEMENT

#FCV #staffadministrativ #IoanAndoneFC Voluntari anunță că Ioan Andone este noul președinte al clubului…

Posted by FC Voluntari on Wednesday, July 15, 2020

Dacă vânzarea s-ar fi făcut, Ioan Andone era principalul favorit pentru a deveni preşedintele clubului Dinamo, având dubla calitate de legendă a echipei şi apropiat al noilor proprietari.

„FC Voluntari anunță că Ioan Andone este noul președinte al clubului nostru.

Reamintim faptul că Ioan Andone ocupa, până de curând, funcția de manager-general tehnic in cadrul conducerii FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone este cunoscut ca una dintre cele mai marcante personalități din fotbalul românesc având un CV impresionat atât ca fotbalist cat și ca antrenor :

În cariera de jucător, a evoluat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990 și, printre altele, pentru Dinamo București, fiind unul din jucătorii emblematici ai acestei echipe“, se arată în mesajul lui FC Voluntari pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: